ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

"Μίτσελ αλάνι, για πάντα στο Λιμάνι!"

"Μίτσελ αλάνι, για πάντα στο Λιμάνι!"

22/08/2014

Ο Μίτσελ έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πρόοδο του Ολυμπιακού μέσα στους 20 μήνες που είναι στον πάγκο του Θρύλου. Πέρσι οδήγησε την ομάδα στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Και φέτος δημιουργεί μια ομάδα που θα μπορέσει να πάει ακόμα πιο πέρα στην Ευρώπη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα πρώτα δείγματα γραφής, κυρίως μέσω του τουρνουά του ICC, ήταν κάτι παραπάνω από θετικά. Ο Θρύλος κόντραρε στα ίσα δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Αγγλία και μάλιστα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.
Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσφορά του Μίτσελ. Κι αυτό το έδειξε κατά τη διάρκεια της ανοικτής προπόνησης της Πέμπτης. Οι Γαύροι στις εξέδρες αποθέωσαν αρχικά τους παίκτες.
Και την ώρα που πήγαν για ζέσταμα ήταν η σειρά του Ισπανού τεχνικού. Το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη των "ερυθρόλευκων" οπαδών. "Μίτσελ, Μίτσελ, Μίτσελ" φώναξαν οι Γαύροι με τον προπονητή του Ολυμπιακού να τους… απαντά, χειροκροτώντας τους.
Αυτό άρεσε ακόμα περισσότερο στον κόσμο που δεν σταμάτησε. Και το δεύτερο σύνθημα ήταν ακόμα καλύτερο: "Μίτσελ αλάνι, για πάντα στο Λιμάνι" φώναξαν οι οπαδοί του Θρύλου και ο Μίτσελ έδειξε να το απολαμβάνει, χειροκροτώντας και πάλι προς την πλευρά της εξέδρας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου