ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Αποθεωθηκε μπροστά στον λαό του (pics+video)

Αποθεωθηκε μπροστά στον λαό του (pics+videos)

22/08/2014




Οι παίκτες του Θρύλου γυμνάστηκαν την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπροστά σε μεγάλο κοινό, με τα νέα «αστέρια» να αποθεώνονται.
Μία μοναδική εμπειρία βίωσαν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα μας παρουσίασε μπροστά στο κοινό της τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα, πριν οι ποδοσφαιριστές μας κάνουν την απογευματινή τους προπόνηση, η οποία ήταν ανοιχτή για τους φίλους της ομάδας μας και τα ΜΜΕ.


Το ραντεβού είχε δοθεί στο γήπεδό μας και ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών», προκειμένου να αποθεώσει τους νέους παίκτες που εντάχθηκαν στην οικογένεια του Θρύλου με στόχο να τον βοηθήσουν να φτάσει ακόμα πιο ψηλά!

 

Στις 19:00, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Κώστας Καραπαπάς, άρχισε να καλωσορίζει έναν έναν τους νέους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο. Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Κολοβός κι ακολούθησαν όλα τα νέα «ερυθρόλευκα αστέρια»: Τάσος Αυλωνίτης, Κώστας Φορτούνης, Γκεβόργκ Γκαζαριάν, Aνδρέας Μπουχαλάκης, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αλμπέρτο Μποτία, Δημήτρης Διαμαντάκος, Αρτούρ Μαζουάκου, Ματιέ Ντοσεβί, Χόρχε Μπενίτες, Παϊτίμ Κασάμι, Ερίκ Αμπιντάλ και τέλος ο Ιμπραΐμ Αφελάι.





Κάθε παίκτης έμπαινε με το κασκόλ της ομάδας μας με τα 4 αστέρια και τα 41 πρωταθλήματα κι έδειχνε ένα πολύ μικρό δείγμα από το ταλέντο του με την μπάλα στα πόδια, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο. Οι οπαδοί χειροκροτούσαν και φώναζαν ρυθμικά το όνομα του παίκτη, καλωσορίζοντάς τον με ενθουσιασμό στην οικογένεια του Θρύλου.
 


Μετά την παρουσίαση, οι Πρωταθλητές μπήκαν όλοι μαζί στο γήπεδο, υπό τις επευφημίες και το «ζεστό» χειροκρότημα του κόσμου και ξεκίνησαν την προπόνηση τους ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στη Νίκη Βόλου το Σάββατο.


 

Υπό συνεχή συνθήματα και το μοναδικό κλίμα που δημιούργησε το πλήθος των οπαδών μας που βρέθηκε στο γήπεδο, οι παίκτες μας έκαναν αρχικά τρέξιμο και στη συνέχεια δούλεψαν πάνω στην άμυνα, την επίθεση και την ανάπτυξη παιχνιδιού με τελειώματα φάσεων.
 



 

Ακολούθησε δίτερμα στα ¾ του γηπέδου με το κοινό να επικροτεί τις όμορφες προσπάθειες των παικτών μας και να πανηγυρίζει σαν… επίσημο κάθε γκολ!
 

Πλέον, το νέο… ραντεβού δίνεται για το Σάββατο, στην πρώτη αναμέτρηση της ομάδας μας για το φετινό πρωτάθλημα κόντρα στη Νίκη Βόλου!



Δειτε videos απο τα τελειωματα των φασεων
 

Τετ α τετ Μανωλά με Ισά-Βρέντζο


Ωραίο τελείωμα Μανιάτη σε επιθετική άσκηση 


Εκπληκτική απόκρουση Μέγκιερι σε σουτάρα Μαζουακού 


Σωτήριο τάκλιν του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο... 


Ο Μίτσελ σε ρόλο διαιτητή υποδεικνύει φάουλ... 


Ωραίο τελείωμα Μανιάτη σε επιθετική άσκηση 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου