ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός 2-1 (pics+videos)

Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός 2-1 (pics+videos) 

17/08/2014 

Στην τελευταία του φιλική αναμέτρηση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τη Φενερμπαχτσέ και ηττήθηκε με 2-1.
Τον τελευταίο του αγώνα προετοιμασίας πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του έδωσε ο Θρύλος.

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τη Φενερμπαχτσέ στο Σουκρού Σαράτσογλου και αν και προσπάθησε και είχε τις ευκαιρίες, ηττήθηκε με 2-1 εξαιτίας δύο απευθείας εκτελέσεων φάουλ, με τον Χοσέ Χολέβας να… απαντά με τον ίδιο τρόπο!
Η «Φενέρ» ξεκίνησε πιο δυνατά, αλλά οι ποδοσφαιριστές του κ. Μίτσελ κατάφεραν να ισορροπήσουν μετά τα πρώτα λεπτά το ματς. Μάλιστα, η ομάδα μας θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Κασάμι βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βολκάν Ντεμιρέλ στο 28’, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, μέχρι το 35ο λεπτό, όταν ο Θρύλος βρέθηκε πίσω στο σκορ από στημένη φάση, με τον Τσανέρ Ερκίν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Ο Μπουχαλάκης προσπάθησε να «απαντήσει» με τον ίδιο τρόπο στο 42’, αλλά ο Βολκάν μπλόκαρε την μπάλα, με τον Ρομπέρτο από την πλευρά του να επεμβαίνει όπου χρειάστηκε, διατηρώντας το 1-0 μέχρι την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη, ο κ. Μίτσελ «φρέσκαρε» την ομάδα του με τους Παπαδόπουλο, Ντοσεβί και Σαβιόλα και ο Κασάμι είδε την μπάλα να περνά ξανά άουτ για λίγα εκατοστά στο 52’, με το 1-0 να παραμένει. Στην εξέλιξη του δεύτερου μέρους πραγματοποιήθηκε και το ανεπίσημο ντεμπούτο των Φορτούνη και Αφελάι, με τον Ολλανδό να χάνει και μεγάλη ευκαιρία στο 78’, όταν έκανε εξαιρετική προσπάθεια, έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Ντοσεβί και μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Βολκάν πρόλαβε και μάζεψε την μπάλα.

Ο Θρύλος προσπαθούσε για την ισοφάριση, αλλά από άλλη μία στημένη φάση ήρθε το 2-0, αυτή τη φορά με «δράστη» τον Εμρέ ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν «παράτησαν» στιγμή το ματς, προσπάθησαν για το γκολ έχοντας κι άλλες ευκαιρίες και τελικά το πέτυχαν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χοσέ Χολέβας στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα μας να στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της στις επίσημες υποχρεώσεις της, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στη Νίκη Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Παροντες :Κ. Καραπαπας,Γ. Μωραλης,Β. Μαρινακης


Παντου ειναι...Πειραιας
Και ο Ολαιταν στην αποστολη

 Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:


Φενερμπαχτσέ: Βολκάν, Σανέρ, Άλβες, Μπεκίρ, Μ. Τοπούζ, Εμρέ, Μ. Τοπάλ, Μεϊρέλες, Σο, Κάουτ, Εμενίκε
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Εντινγκά, Κασάμι, Μπουχαλάκης, Γκαζαριάν, Φουστέρ, Διαμαντάκος
Έπαιξαν επίσης οι Παπαδόπουλος, Ντοσεβί, Σαβιόλα, Σάμαρης, Χολέβας, Αφελάι, Σαλίνο και Φορτούνης.
Κίτρινες κάρτες: Μεϊρέλες (15’)

 Τα goal και τα highlights της αναμετρησης


Oλοκληρη η φιλικη αναμετρηση Fenerbache-Ολυμπιακος


Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Διαβάστε τις δηλώσεις των Μίτσελ και Νταβίντ Φουστέρ στο OlympiacosTV μετά τη φιλική αναμέτρηση με τη Φενερμπαχτσέ.
 
Μίτσελ:

Για την προετοιμασία που ολοκληρώθηκε: «Πήγε καλά η προετοιμασία. Κάναμε την δουλειά που θέλαμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη εβδομάδα που ξεκινάει το πρωτάθλημα».
Για το αν είναι ικανοποιημένος από τα όσα είδε: «Γενικά, είναι καλή η εικόνα που κρατάω από αυτή την προετοιμασία. Σήμερα το χειρότερο που κάναμε, είναι αυτό που κάνουμε συνήθως καλύτερα στο παιχνίδι μας, να έχουμε κατοχή της μπάλας. Σήμερα δεν το καταφέραμε, αλλά σε γενικές γραμμές κρατάω μία καλή εικόνα από την προετοιμασία».
Για το αν έχει καταλήξει στην εικόνα που θα δούμε στο ματς με την Νίκη Βόλου: «Η γενική ιδέα που θα έχουμε γι’ αυτό το πρώτο παιχνίδι, θα έχει σχέση με αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Δεν θα αλλάξουν πολλά. Μπορεί να αλλάξουμε παίκτες, αλλά το σύστημα και η ιδέα θα είναι πάντα ίδια».

Νταβίντ Φουστέρ:

«Σίγουρα θα προτιμούσα ένα άλλο αποτέλεσμα σε αυτό το ματς, αλλά ήταν μία παραπάνω ημέρα δουλειάς, μία παραπάνω ημέρα προετοιμασίας με τους συμπαίκτες μου, για να γνωριστούμε καλύτερα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».
Για το αν μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας νιώθει ότι ο ίδιος και ο Ολυμπιακός είναι βελτιωμένος:
«Θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία. Έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες, έχουμε δέσει πολύ καλά μεταξύ μας. Χρειαζόμασταν λίγο χρόνο για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας, αλλά το καταφέρνουμε σιγά σιγά και τώρα θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα, γιατί γενικά θεωρώ ότι ήταν μία πολύ θετική προετοιμασία».
Για το πού θεωρεί ότι η ομάδα έχει ακόμα δυνατότητες βελτίωσης:
«Τη βελτίωση θα τη δούμε στους αγώνες, αλλά γενικά είναι η καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις αυτή που μετράει στην προσπάθειά σου να βελτιωθείς. Θα έχουμε τους αγώνες για το πρωτάθλημα και σιγά σιγά όταν φτάσουν στα σημαντικά ματς για το Champions League πιστεύω θα βελτιωνόμαστε συνεχώς. Εμείς με τη δουλειά μας καθημερινά στην προπόνηση θα προσπαθήσουμε να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή βελτίωση».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου