ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Μικροπρέπειες...

Μικροπρέπειες...

Όταν ο Πατριάρχης είπε ότι δεν είναι ΑΕΚ, ούτε ΠΑΟΚ...
Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και ψάχνουν με το... κερί ακόμη και τα ορθογραφικά λάθη στις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο τους, που ζητάει μεταγραφές και διακρίσεις.

Από ένα βίντεο 45 λεπτών για την επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Πατριαρχείο, έγινε μοντάζ 8 λεπτών και απομαγνητοφώνηση των συζητήσεων. Ανακάλυψαν λοιπόν ότι στο κείμενο υπάρχει μια φράση του Πατριάρχη, που δεν συνάδει με τα λεγόμενα του στο βίντεο. Και που ξέρουν τι είπε στο υπόλοιπο, που κόπηκε στο μοντάζ; Ακόμη και οι φράσεις "έρχονται οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, τους λέω καλά λόγια λόγω της καταγωγής του συλλόγου τους από την Κωνσταντινούπολη και νομίζουν ότι είμαι ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ. Δεν είμαι με καμία ομάδα", δεν υπάρχουν στο κείμενο.


Θα μπορούσαν στον Ολυμπιακό να κάνουν σημαία την παραπάνω δήλωση, ως απάντηση σε Σαββίδη και Μελισσανίδη, που θεωρούν ότι είναι δικός τους ο Πατριάρχης. Δεν το έκαναν, γιατί είναι υπεράνω και δεν θέλουν να προκαλέσουν.

Αλλά ακόμη κι αν παραφράσθηκε κατά λάθος μια δήλωση του Πατριάρχη, δεν τρέχει τίποτα. Συμβαίνουν κι αυτά, αλλά όταν δεν μπορείς να καυχηθείς για τα κατορθώματα της ομάδας σου, ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα στο παλάτι του γείτονα.

Καλά θα κάνουν στον Ολυμπιακό να μην ασχοληθούν με τις μικροπρέπειες του Παναθηναϊκού και το Αλαφούζου. Ας συνεχίσουν να κάνουν μεταγραφές, να ισχυροποιούν την ομάδα, να παίρνουν τα πρωταθλήματα και να διακρίνονται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι κατινιές και η μικροπρέπεια δεν είναι ίδιον των μεγάλων, αλλά των μικρών...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου