ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Παίρνει Ντουρμάζ, δίνει Σάμαρη

Παίρνει Ντουρμάζ, δίνει Σάμαρη

21/08/2014
 
 Έτοιμος να πάρει και τον Τζίμι Ντουρμάζ είναι ο Ολυμπιακός! Βάσιμες οι πληροφορίες των Τούρκων για επικείμενη απόκτηση του εξτρέμ, καθώς ζήτησε ακραίο ο Μίτσελ. Μεγάλη πρόταση Μπενφίκα για Σάμαρη.

Παίρνει Ντουρμάζ, δίνει Σάμαρη
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι δραστήριος στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Ενώ όλα έδειχναν πως οι κινήσεις των «ερυθρόλευκων» για τους ακραίους είχαν ολοκληρωθεί με την απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι, ο Μίτσελ ζήτησε στο περιθώριο του χθεσινού αγιασμού έναν ακόμη παίκτη για τη θέση αυτή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ο πρόεδρος της ΠΑΕ τού κάνει το χατίρι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρωταθλητές είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ, του Σουηδού τουρκικής καταγωγής εξτρέμ που τον είχε απασχολήσει και νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι. Έτσι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες και των Τούρκων για την επικείμενη αγορά του ποδοσφαιριστή από την Γκεντσλερμπιρλιγκί. Φέτος ο Ντουρμάζ είχε 33 συμμετοχές και 6 γκολ στο πρωτάθλημα Τουρκίας, ενώ ο 25χρονος άσος έχει 17 συμμετοχές και 1 γκολ στην εθνική Σουηδίας.

Την ώρα που ο Ντουρμάζ έρχεται, ο Ανδρέας Σάμαρης είναι κοντά στην αποχώρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπενφίκα επανήλθε σήμερα το πρωί με πρόταση που είναι 10+ εκατ. ευρώ για τον διεθνή μέσο και όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα συναινέσει στην πώλησή του, παραχωρώντας μετά τον Λιούμπομιρ Φέισα έναν ακόμη παίκτη στους «αετούς».

Και για τις δύο υποθέσεις αναμένονται εξελίξεις μέσα στη μέρα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου