ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Αν δεν προχωρήσει του Πουλίδο…

Αν δεν προχωρήσει του Πουλίδο…

21/08/2014
 
 Τις εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που δεν καταφέρει ο Άλαν Πουλίδο να μείνει ελεύθερος από την Τίγκρες φέρονται να εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Ποια ονόματα βρίσκονται στην «ερυθρόλευκη» λίστα.

Αν δεν προχωρήσει του Πουλίδο…
Μέχρι τις 26 Αυγούστου θα περιμένουν στον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Μίτσελ και τον είχε ζητήσει διακαώς από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες δεν εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, εφόσον δεν υπάρξει θετική κατάληξη στο θέμα του Μεξικανού επιθετικού.


Στη σχετική λίστα παραμένουν ο Κώστας Μήτρογλου και ο Ζόνας, δύο παίκτες που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν την επόμενη ομάδα τους.

Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις κυριολεκτικά κοντά στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, με τον «πιστολέρο» να ταιριάζει περισσότερο σε εκείνα που θέλει για την ομάδα ο Ισπανός τεχνικός.

Δεν αποκλείεται, όμως, να υπάρξει και εδώ κάποια έκπληξη, με τον Πουλίδο να μοιάζει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το CAS και τη FIFA την υπόθεσή του, ώστε να δικαιωθεί.

«Έχω την εντύπωση ότι οι πιθανότητές μας να κερδίσουμε τη δικαστική διαμάχη είναι πολλές. Αν η απόφαση δεν είναι αυτή που θέλουμε, θα προχωρήσουμε την υπόθεση με το CAS. Ο Αλαν είναι ελεύθερος να παίξει όπου θέλει μέχρι να βγει η απόφαση του CAS. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα η Τίγκρες να προχωρήσει σε έφεση και να μην εκχωρήσει το απαραίτητο έγγραφο ειδικά αν τον αποκτήσει σύλλογος εκτός Μεξικού, όμως η FIFA έχει προβλέψει τα πάντα και δίνει σε αυτές τις περιπτώσεις μια άδεια για να μπορεί να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής μέχρι να βγει η απόφαση», είπε δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος του διεθνούς επιθετικού.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου