ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Σταμάτης και Αρώνης

Σταμάτης και Αρώνης

21/08/2014
 
 Ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις στον Πανιώνιο για να κινηθεί για τον Δημήτρη Σταμάτη. Την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται στην Αθήνα ο Κέβιν Αρώνης για να δοκιμαστεί στην προετοιμασία.

Σταμάτης και… Αρώνης
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού άρχισε χθες, αλλά η προσπάθεια ενίσχυσης, υπό τη μορφή επένδυσης για το μέλλον συνεχίζεται.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Δημήτρη Σταμάτη, αλλά περιμένουν τις εξελίξεις στα διοικητικά του Πανιωνίου για να κάνουν την κίνησή τους. Το τοπίο στους «κυανέρυθρους» είναι θολό μετά την αποχώρηση του Ηλία Λιανού και ουσιαστικά δεν υπάρχει ακόμη κάποιος για να απευθυνθούν. Αυτό αναμένεται, ωστόσο, σύντομα να αλλάξει κα τότε θα γίνει η επαφή για την απόκτηση του 17χρονου γκαρντ που εντυπωσίασε με την Εθνική Εφήβων.

Στο μεταξύ, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα ο Κέβιν Αρώνης. Ο 22χρονος σούτινγκ γκαρντ αναμένεται να βοηθήσει αρχικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού κι εφόσον πείσει πως έχει προοπτικές εξέλιξης, ίσως υπογράψει και δοθεί δανεικός. Ο παίκτης του κολεγίου New Mexico δεν έχει ακόμη στα χέρια του ελληνικό διαβατήριο, αλλά αυτό είναι διαδικαστικό θέμα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου