ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Πέρασαν εργομετρικά οι «ερυθρόλευκοι»

Πέρασαν εργομετρικά οι «ερυθρόλευκοι»

20/08/2014
 
 Μετά τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις που έκαναν τη Δευτέρα (18/8), οι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν την Τρίτη (19/8) από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ.

Πέρασαν εργομετρικά οι «ερυθρόλευκοι»
Μία μέρα πριν την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, οι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ.

inner
Για το πρωί της Τετάρτης (20/8) έχει ορίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας την «πρώτη» των «ερυθρολεύκων», στην οποία αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Οθέλο Χάντερ.


Ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να έρθει την Τρίτη (19/8) στην Ελλάδα, καθώς την ημέρα που είχε έρθει στη χώρα μας για να γνωρίσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και το τεχνικό του επιτελείο, είχε περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, αλλά και από τα εργομετρικά.

Όπως είναι φυσικό, στην πρώτη προπόνηση ενόψει της καινούριας σεζόν δεν θα βρίσκονται οι διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Μουράτος, ο οποίος επέστρεψε χθες (18/8) από το Ντουμπάι μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17 με την Εθνική ομάδα.

Ο νεαρός γκαρντ ζήτησε από τον κόουτς των «ερυθρολεύκων» μία εβδομάδα άδεια, προκειμένου να πάρει τις απαραίτητες… ανάσες και αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας από τις 25 Αυγούστου.
 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου