ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Αντε,με το καλο...

Αντε,με το καλο...

18/08/2014
 
 Με τις καθιερωμένες εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις σήμερα και αύριο, αρχίζει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Έρχεται και ο Χάντερ, μοναδικοί απόντες οι διεθνείς.

Ολυμπιακού… ξεκίνημα
Διακοπές τέλος από σήμερα στον Ολυμπιακό, που αρχίζει με τα αιματολογικά και εργομετρικά τεστ την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Οι παίκτες έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και θα περάσουν τις εξετάσεις σήμερα και αύριο, ενώ από τη Τετάρτη (20/8) η… δράση θα αρχίσει στο ΣΕΦ με τις πρώτες προπονήσεις. Ουσιαστικά, τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους περιμένουν οι Σπανούλης και Παπαπέτρου που έχουν αρχίσει από αρχές Αυγούστου ατομικές, ενώ σήμερα αναμένεται και ο τελευταίος κατά σειρά ξένος που θα είναι από την αρχή των… βασάνων, Οθέλο Χάντερ.


Χθες αφίχθησαν οι Ντάρντεν και Σίμονς, ενώ Ντάνστον και Πέτγουεϊ βρίσκονται στην Αθήνα από τη προηγούμενη εβδομάδα. Η φετινή προετοιμασία θα έχει φυσικά και απόντες, αλλά τους λιγότερους από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τους Κώστα Σλούκα, Βαγγέλη Μάντζαρη και Γιώργο Πρίντεζη, οι οποίοι προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας μαζί με την Εθνική Ελλάδος, τον Όλιβερ Λαφαγέτ που παίρνει μέρος στην προετοιμασία της Κροατίας και τον Ματ Λοτζέσκι που βοηθάει το Βέλγιο στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2015.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου επί ελληνικού εδάφους και από τις 4 μέχρι 13 θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην ιταλική πόλη Domegge. Η ομάδα θα μείνει στην γειτονική χώρα μέχρι τις 19 του μήνα, όπου θα δοθούν και τα τρία πρώτα φιλικά. Ένα εξ’ αυτών θα είναι με τη Βενέτσια στο Caorle. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για το τουρνουά “Rixos Cup” όπου θα συμμετάσχουν και οι Εφές, Φενέρμπαχτσε, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι Μιλάνο, ενώ για τις 27 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στην Ελλάδα. Τελευταίο τουρνουά όπου αναμένεται να έχουν ενσωματωθεί και όλοι οι διεθνείς, είναι στις 3-5 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, όπου οι «ερυθρόλευκοι», θα αντιμετωπίσουν τη τοπική ομάδα, τον ΠΑΟΚ και την Αλ Ριγιαντί από τον Λίβανο.

* Μία εβδομάδα άδεια, ώστε να ξεκουραστεί από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις με τις Εθνικές Εφήβων και under 17 πήρε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο Βασίλης Μουράτος.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου