ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Όλοι παρόντες στην πρώτη του Ολυμπιακού


Όλοι παρόντες στην πρώτη του Ολυμπιακού

19/08/2014
 
 Άπαντες παρόντες -παίκτες και τεχνικό τιμ- ήταν στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού για φέτος που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (18/8) στο κλειστό του Ρέντη.

Όλοι παρόντες στην πρώτη του Ολυμπιακού (pics)
Με παλιούς και νέους παίκτες να δίνουν το παρών πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του αντρικού τμήματος του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη.


Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνάντησαν για πρώτη φορά τους Κώστα Προύσαλη, Γιάννη Τακουρίδη, Παναγιώτη Πελεκούδα, Αντρέι Ντιάτσκοφ και Ενέα Τζελάτι και όλοι μαζί ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν.

inner

inner

inner
Ο Δημήτρης Καζάζης μιλώντας στους παίκτες έθεσε ως στόχο την κορυφή στις υποχρεώσεις που έχουν, ενώ παρόντας ήταν και ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Παντελής Ταρνατόρος,.

Το πρόγραμμα για τους «ερυθρόλευκους» από δω και πέρα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις και φιλικές αναμετρήσεις από τα μέσα του επόμενου μήνα, ενώ Δευτέρα και Τρίτη θα διεξαχθούν οι ιατρικές εξετάσεις.

«Δεν υπάρχει άλλος στόχος από την κορυφή»
Για τους στόχους της ομάδας αλλά και το τι περιμένει απ’ αυτή τη σεζόν μίλησε ο Δημήτρης Καζάζης μετά την προπόνηση των «ερυθρόλευκων»

«Όταν είσαι στον Ολυμπιακό είσαι καταδικασμένος να πετύχεις. Δεν υπάρχει άλλος στόχος από την κορυφή και αυτό το ξέρουν όλα τα παιδιά. Εύχομαι καλή χρονιά σ' όλους και πάνω απ' όλα υγεία. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που είμαστε στον Ολυμπιακό και μπορούμε να δουλεύουμε σε τόσο υψηλό επίπεδο. Η ομάδα μας είναι πλήρης. Είναι ενισχυμένη σ' όλες τις θέσεις αφού η διοίκηση υλοποίησε όλες τις εισηγήσεις μου. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Θέλουμε δίπλα μας σ' αυτή την μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουμε και φέτος τον κόσμο μας. Τον θέλουμε ακόμη περισσότερο φέτος».

inner

inner

Από τη μεριά του ο Κώστας Προύσαλης τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στον Ολυμπιακό. Δεν ήρθαμε για να μιλάμε όμως αλλά για να παίζουμε και να κερδίζουμε. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και ο στόχος είναι η κορυφή. Είναι μεγάλο κίνητρο για κάθε αθλητή να παίζει στο Champions League. Θα δουλέψουμε για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Τακουρίδης: «Ανυπομονώ να παίξω»
Ο Γιάννης Τακουρίδης απ’ τη μεριά του δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να παίξει: «Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό θέλεις πάντα να κερδίζεις τίτλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ανυπομονώ να παίξω», ενώ ο Αντρέι Ντιάσκοφ τόνισε: «Ήρθα σ' ένα σπουδαίο κλαμπ σε μια μεγάλη οικογένεια. Όλοι ξέρουν τον Ολυμπιακό. Βλέπω πως σ' αυτή την ομάδα όλοι οι αθλητές έχουν πολύ υψηλούς στόχους και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να διακριθούμε και στην Ευρώπη».

inner

inner

Από τη μεριά του ο Παναγιώτης Πελεκούδας ανέφερε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που είμαστε στον Ολυμπιακό. Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί και όλοι περιμένουν πολλά από την ομάδα. Είμαστε σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα και θέλουμε να πρωταγωνιστούμε», ενώ ένα ακόμα νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ενέα Τζελάτι, σχολίασε: «Νιώθω πολύ ωραία που είμαι εδώ. Είμαι σ' ένα πολύ οργανωμένο κλαμπ και αυτό το διαπιστώνει κανείς από την πρώτη ημέρα. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου