ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

«Ήθελε Βάργκας κι ο Ολυμπιακός»

«Ήθελε Βάργκας κι ο Ολυμπιακός»

20/08/2014
 
 Πρόταση στη Νάπολι για το δανεισμό του Εδουάρδο Βάργκας, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται πολύ κοντά στην ΚΠΡ, φέρεται να έκανε ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας, σύμφωνα με τους Ιταλούς!

«Ήθελε Βάργκας κι ο Ολυμπιακός»
Ο Εδουάρδο Βάργκας είναι μία… ανάσα από την ΚΠΡ, ωστόσο οι Ιταλοί και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com» αποκάλυψαν πως ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας είχαν χτυπήσει –την τελευταία στιγμή- την πόρτα της Νάπολι για να τον κάνουν δικό τους!
Σύμφωνα, λοιπόν, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας όσο και η τουρκική ομάδα είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση στους «παρτενοπέι» για το δανεισμό του Χιλιανού επιθετικού, με οψιόν αγοράς.

Ωστόσο, η Νάπολι απέρριψε και τις δύο προτάσεις και έτσι ο 24χρονος διεθνής Χιλιανός είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της «νεοφώτιστης» στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ως δανεικός από τους Κυπελλούχους Ιταλίας.

Μάλιστα, ο Βάργκας ανήκει στην ιταλική ομάδα από το 2012, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια, οι «παρτενοπέι» τον παραχώρησαν δανεικό αρχικά στην Γκρέμιο (2013) και πέρυσι στη Βαλένθια!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου