ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Περιμένει Πουλίδο, ανοιχτό του Μήτρογλου

Περιμένει Πουλίδο, ανοιχτό του Μήτρογλου

17/08/2014
 
 Παίκτης του Ολυμπιακού θεωρείται ο Χόρχε Μπενίτες, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να διαβεβαιώνουν για την έλευση του Άλαν Πουλίδο. «Παίζει» να αποκτηθεί και ο Κώστας Μήτρογλου.

Περιμένει Πουλίδο, ανοιχτό του Μήτρογλου
Σύμφωνα με ό,τι είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες, ο Ολυμπιακός κινούταν για την απόκτηση ενός επιθετικού με τον οποίο θα έκλεινε ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν.

Τελικά οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Ελλάδα και εντός της ημέρας είναι αρκετά πιθανό να ανακοινωθεί η μεταγραφή.


Εκτός, όμως, από την έλευση και του Άλαν Πουλίδο, δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξει άλλη μία προσθήκη στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, καθώς απομένουν δύο εβδομάδες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Άλλωστε, μπορεί να υπάρξει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή (αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Κώστα Μανωλά, καθώς ήδη έχει αποκτηθεί ο Αλμπέρτο Μποτία) ή να προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση στην αγορά.

Για τον Μεξικανό φορ, τώρα, οι Πειραιώτες παραμένουν αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσής του και περιμένουν η FIFA και το CAS να αποφασίσουν για το αν είναι όντως ελεύθερος από την Τίγκρες.

Πάντως, υπάρχει έντονη φημολογία ότι μπορεί να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα με τον Κώστα Μήτρογλου, πόσω μάλλον από τη στιγμή που δεν έχει αποχωρήσει από τη Φούλαμ.

Υπενθυμίζεται ότι οι Άγγλοι είχαν απαντήσει σε πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας για τον δανεισμό του «πιστολέρο» έναντι 1,5 εκατ. ευρώ, χρήματα που δεν έχουν δοθεί ποτέ από κάποια άλλη ομάδα.

Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε ότι ενδιαφέρον (ζεστό μάλιστα) για τον διεθνή φορ έχει εκδηλώσει η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία σκοπεύει να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη για να δεχθεί να αγωνιστεί στην Primera Division.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου