ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

«Ιταλικά» βλέμματα για Σιόβα

«Ιταλικά» βλέμματα για Σιόβα

19/08/2014
 
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ελλάς Βερόνα φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Σιόβας. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση του διεθνούς στόπερ του Ολυμπιακού.

«Ιταλικά» βλέμματα για Σιόβα
Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που απασχολούν ομάδες του εξωτερικού, εκτός από τον Κώστα Μανωλά και τον Ανδρέα Σάμαρη που είναι τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο τελευταίος παίκτης που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκού συλλόγου είναι ο Δημήτρης Σιόβας.

Συγκεκριμένα, η Ελλάς Βερόνα φέρεται να ενδιαφέρεται για τον διεθνή στόπερ, έχοντας ήδη τον Βαγγέλη Μόρα, τον Λάζαρος Χριστοδουλόπουλο και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στο ρόστερ τους.

Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, αφού πρώτον οι Πειραιώτες δεν θέλουν να παραχωρήσουν άλλον παίκτη μετά τον Κώστα Μανωλά.

Επίσης, δύσκολα ο ιταλικός σύλλογος μπορεί να δώσει τα χρήματα που θα ήθελαν οι πρωταθλητές Ελλάδας για την πώληση του 25χρονου άσου και πιθανότατα το ενδιαφέρον τους αφορά για τον δανεισμό του, κάτι που θεωρείται απίθανο να προχωρήσει.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει προβληματισμός για την κατάσταση του Σιόβα, ο οποίος έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς οχτώ μήνες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας – ενώ ξεκίνησε καλά – δεν είχε την ανάλογη συνέχεια.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου