ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Με στόχο το 42ο-Πώς θα παρατάξει τους Πειραιώτες ο Μίτσελ

Με στόχο το 42ο-Πώς θα παρατάξει τους Πειραιώτες ο Μίτσελ

23/08/2014
 
 Στη μάχη για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας του ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τη νεοφώτιστη Νίκη Βόλου. Πώς θα παρατάξει τους Πειραιώτες ο Μίτσελ.

Με στόχο το 42ο!
Τη νίκη σε συνδυασμό μία θεαματική εμφάνιση θέλει ο Ολυμπιακός στην αποψινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Νίκη Βόλου, ώστε να ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθειά του για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας του (21:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το φετινό καλοκαίρι ήταν «καυτό» για τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι ξεκινούν την προσπάθειά τους για την διατήρηση των κεκτημένων, έχοντας ως… προίκα τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν στην Αμερική και τις προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να δείξουν με το «καλημέρα» ότι είναι δεν πρόκειται να δώσουν περιθώρια αμφισβήτησης στους επίπεδους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Στόχος του Μίτσελ είναι οι «ερυθρόλευκοι» να παίζουν γρήγορο και συνάμα θεαματικό ποδόσφαιρο, προσφέροντας στον κόσμο αυτό ακριβώς που θέλει κάθε φορά που βρίσκεται στο Καραϊσκάκη, ενώ πλέον έχει αρκετές επιλογές για να παρατάσσει διαφορετικό σχήμα ανάλογα με τον αντίπαλο.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ισπανός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Παπαδόπουλο, Αμπιντάλ και Μαζουάκου.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κασάμι και Εντινγκά, με τον Ντομίνγκες σε ελεύθερο ρόλο. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αφελάι, Ντοσεβί και Διαμαντάκος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Γκαζαριάν, Σαλίνο και Σαβιόλα. Εκτός είναι οι Σιόβας, Φουστέρ, Μανωλάς και Μανιάτης.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου