ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Περνάει ιατρικά στην Άρσεναλ ο Μανωλάς

Περνάει ιατρικά στην Άρσεναλ ο Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα της καριέρας του, καθώς αναμένεται σύντομα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.
Σύμφωνα με το goal.com και τον δημοσιογράφο, Γουίλιαμ Τζόις, ο Κώστας Μανωλάς περνάει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Κυπελλούχο Αγγλίας, Άρσεναλ.


Το ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στις 23:08 ώρα Αγγλίας (σ.σ. 01:08 ώρα Ελλάδας), στο οποίο και υπογραμμίζεται πως ο Κώστας Μανωλάς είναι ο εκλεκτός του Αρσέν Βενγκέρ για τη θέση που άφησε στο κέντρο της άμυνας ο Βέλγος, Τόμας Βερμάελεν, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.


Είναι γνωστό πως, παρά το έντονο ενδιαφέρον και της Γιουβέντους, οι Λονδρέζοι μπήκαν έντονα τις τελευταίες ημέρες στο κόλπο της διεκδίκησης του Έλληνα κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, ο οποίος ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του ύστερα από δύο χρόνια παραμονής στο μεγάλο λιμάνι.

Ο 23άχρονος στόπερ είχε κάποιες αντιρρήσεις αρχικά για το αν ο Βενγκέρ τον έχει στα βασικά του πλψάνα και όχι για τρίτη ή τέταρτη λύση (πίσω από τους Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Τσέιμπερς), αλλά το δέλεαρ της Premier League και της παρουσίας σε έναν κορυφαίο σύλλογο του αγγλικού ποδοσφαίρου έκαμψαν οποιαδήποτε αμφιβολία προέκυψε. Ο Ολυμπιακός δεν... πέφτει από τα 10.000.000 ευρώ και όπως εκτιμούν οι Άγγλοι κάπου εκεί θα "κλείσει" η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Λίγο πάνω από τα 10.000.000 ευρώ!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου