ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Γιαννακη εχεις ξεφυγει αγορι μου...

Γιαννακη εχεις ξεφυγει αγορι μου...


17/08/2014


Τωρα τι να πει κανεις για τον Γιαννακη τον πουθενα που εχει ξεφυγει εδω και καιρο και δεν του μιλαει κανεις?Ειναι σαν να λεει κανεις ...μωρε μην το συνεριζεσε το παιδι...μουρλο ειναι.
Και πραγματι αν ψαξει κανεις τις δηλωσεις του ανα εποχη θα δει οτι τον βαραινει ενα βαθυ και ακαταπαυστο κομπλεξ κατωτεροτητας και μισει θανασιμα οποιον ειναι πανω απο αυτον.
Πιο κομπλεξικος παθαινεις Γιαννακη...χαλαρωσε.
Εκανε παλι τα twit  του και καταφερθηκε κατα του Μαρινακη και την επισκεψη που εκανε στο Πατριαρχειο...

Και δειτε τι εγραψε στο twitter του...και δειτε επισης ποιος μιλαει για ευγενη αμιλα και προτερο εντιμο βιο (αυτουνου και του μπαμπα του,γαι τους παλιους που τον θυμουνται..) και ποιος μιλαει για ευγενη αμιλα οταν ειναι ο ενοσρχξστρωτης του Κοινου Μετωπου κατα του Ολυμπιακου μαζι με μπαοκ και αεκ...αλλα και ολων των αλλων τσιρακιων!!!



Αυτό το κομπλεξικό ανθρωπάκι βλέπει και στον ύπνο του και στον ξύπνιο του τον Μαρινάκη! Κυρίως όταν δεν έχει καταπιεί το χαπάκι του... Τότε είναι για λύπηση πραγματικά!
Δεν τον ηρέμησε ούτε το... φαντασμαγορικό φιλικό του με την ομάδα του κολλητού του, του Κούγια! Α, δε το μάθατε; Ναι, όταν εμείς παίζαμε με τη Μπιλμπάο το καμάρι των λαγών έπαιζε με την Παναχαϊκή!

Πες μου με ποιους πας να σου πω ποιος εισαι Γιαννακη...ετσι λεει το σοφο λαικο ρητο...
Εχεις να βγαλεις πολυ κομπλεξ ακομα..γιατι προβλεπεται πονος πολυς και πολυχρονος.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου