ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ντιόπ, Ντουρμάζ και Κλιέσταν

Ντιόπ, Ντουρμάζ και Κλιέσταν

22/08/2014
 
 Αλυσιδωτές εξελίξεις αναμένονται στα ανοικτά… μέτωπα του Ολυμπιακού την Παρασκευή. Ολοκληρώνεται του Σάμαρη στην Μπενφίκα. Κοντά σε Ντιόπ, τελειώνει του Ντουρμάζ. Τι γίνεται με Κλιέσταν και Εσιέν.

Ντιόπ, Ντουρμάζ και… Κλιέσταν
Εξελίξεις πιθανόν και οριστικές θα σημειωθούν εντός της ημέρας στα θέματα του Ολυμπιακού που είναι στην επικαιρότητα.

Καθαρά τυπικό αποτελεί αυτό της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα στον Ολυμπιακό, καθώς ο 25χρονος μέσος βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στη Λισαβόνα και σήμερα θα περάσει από τα απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, το οποίο θα του αποφέρει 700.000 ευρώ ετησίως, ενώ με την τελευταία αναπροσαρμογή που του είχε γίνει από τους Πειραιώτες έπαιρνε 250.000 ευρώ. Σχεδόν τριπλασιασμός δηλαδή.


Φυσικά, ικανοποιήθηκαν οικονομικά και οι «ερυθρόλευκοι» που θα πάρουν 9 εκατ. ευρώ, ενώ θα έχουν και ποσοστό (10%) μεταπώλησης.

Ο πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Πάπε Ντιόπ, όπως σας έχουμε ενημερώσει από τα ξημερώματα της Παρασκευής. Οι πρωταθλητές τα έχουν βρει με τον 28χρονο μέσο, ο οποίος ανέφερε χθες στους ανθρώπους της Λεβάντε ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ υπάρχει ρήτρα 2 εκατ. ευρώ.

Δεν «παίζει» μόνο ο Σενεγαλέζος για τα χαφ. Υπάρχει στα υπ’ όψιν άλλος ένας παίκτης που είχε ακουστεί στις αρχές του καλοκαιριού. Στον Μίστελ αρέσει και ο Σάσα Κλιέσταν και είναι πιθανόν να προτιμήσει τον Καναδό ο Ισπανός από τον Ντιόπ. Στο… βάθος οι περιπτώσεις των Πέτσου ης Ραπίντ Βιέννης, Οτζιτζί της Μπριζ, που έχουν προταθεί.

Απασχολεί και ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Μίλαν. Ωστόσο, είναι δύσκολη περίπτωση, διότι έχει υψηλό κασέ, ενώ κρίνονται πολλά και τα λεφτά που ζητούν ο «ροσονέρι».

Επιπλέον, θα ολοκληρωθεί και η απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος αφίχθη τα ξημερώματα στην Ελλάδα. Η Γκετζέρμπιρλικί θα πάρει 2 εκατ. ευρώ και ση συμφωνία υπάρχει εδώ και αρκετές εβδομάδες και ο Σουηδός εξτρέμ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με 900.000 ευρώ τον χρόνο.

Δανεικός στον Πανιώνιο θα παραχωρηθεί ο Τάσος Αυλωνίτης, όπως είχε φανεί τις τελευταίες ημέρες, ενώ θα δοθεί εκ νέου στους «κυανέρυθρους» και ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της περασμένης σεζόν, αλλά φαίνεται πως δεν χωρά στο ρόστερ της ομάδας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου