ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

O αχαριστος εμφανιστηκε στην πρωτη αποτυχια....

O αχαριστος εμφανιστηκε στην πρωτη αποτυχια....

17/08/2014

 

Ειχατε καιρο να τον διαβασετε ε?ε, ηταν διακοπες ο γεροξουρας... τα μαζευε τσιμα τσιμα τα πενηνταρικακια απο το αντιΟλυμπιακο ιστολογιο και τωρα που ξεκουραστηκε ηρθε ανανεωμενος και φουριοζος να γραψει για την ηττα του Ολυμπιακου με την πιο ετοιμη για οσους ξερουν μπαλλα Φενερμπαχτσε...

Αλλα και τι εγινε που εχασε ο Ολυμπιακος? τιποτε για μας,αλλα για τον Αλεφαντο ειναι καθε αποτυχια και ενα 50ρικο..ξεχναει και την φανελα που υπηρετησε και ολα...

Που ησουν ρε Αλεφαντε οταν εριχνε τρια στην Μιλαν και επαιζε στα ισα την Σιτυ και την Λιβερπουλ?

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ξερολα γεροξουρα..εδω θα ειμαστε να σε κραζουμε για τις παπαριες που θα γραφεις και φετος...

Ιδου τι εγραψε παλι...

Εκεί έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός-Έτσι είδα Αφελάι!

Εκεί έχει πρόβλημα ο  Ολυμπιακός-Έτσι είδα Αφελάι!

Αλέφαντος τα πάντα όλα στον sportdog για το Φενέρ - Ολυμπιακός: Οι μπαγάσηδες που άλλαζαν ωραία την μπάλα, η ανάλυση για Αφελάι και η γραμμή που... έμπαζε!
Ήταν πιο έτοιμη η Φενέρ, έχουνε καλούς παίκτες οι μπαγάσηδες, άλλαζαν ωραία τη μπάλα, οι μπροστινοί τους δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Δυστυχώς είδα μεγάλο πρόβλημα στα σέντερ μπακ με τους Μποτία- Αμπιντάλ να μην τα καταφέρνουν, τον Μποτία πάλι αργό τον είδα, θα του δώσουμε χρόνο πάντως, χρειάζεται χρόνο. Ο δε Αβραάμ δεν είναι ακόμα ο παλιός.
Υπήρχε πρόβλημα και στα πλάγια μπακ. Γενικώς αυτοί οι καινούριοι στην άμυνα αν βρουν αντίπαλους ντριμπλέρ έχουν προβλήματα.
Στα χαφ επίσης μπάζανε, ο Σάμαρης με τον Κασάμι και τον Μπουχαλάκη δεν είναι γρήγοροι, δεν πρεσάρουν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι ότι μετά τον Τσόρι δεν υπάρχει άλλος παίκτης για να κάνει τη δουλειά του οργανωτή. Όταν λείπει ο Τσόρι βλέπεις μεγάλο κενό.
Αυτή η ομάδα φωνάζει ότι χρειάζεται σέντερ φορ γκολτζή που να κάνει και τις ντρίμπλες, να φτιάχνει και φάσεις μόνος του. Να απειλεί και να σκοράρει.
Μπροστά ο Ολυμπιακός έχει γρήγορους και ντριμπλέρ αλλά δεν βλέπω να τελειώνουν τις φάσεις. Ξέρουν μπάλα όπως ο Ντοσεβί ή ο Αρμένης αλλά γκολ δεν βάζουν.


Επίσης δεν βλέπω τον Ολυμπιακό να πρεσάρει ψηλά όπως το έκανε με τον Βαλβέρδε. Μόνο ο Διαμαντάκος έτρεχε και πίεζε σκυλίσια στο α’ ημίχρονο, οι άλλοι δεν ακολουθούν.
Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες, πάρα πολλούς παίκτες, πρέπει όμως να συναρμολογήσει ομάδα. Να ξέρεις ότι αυτός θα είναι ο σέντερ φορ του, αυτός θα είναι ο εξτρέμ του, αυτός θα είναι ο πλάγιος μπακ.
Τον Αφελάι τον είδα ορεξάτο όταν μπήκε, θέλει να διακριθεί, δεν ξέρω αν μπορέσει αυτός να παίξει σέντερ φορ, είναι γρήγορος και ντριμπλέρ που μου αρέσουν αυτά τα στοιχεία, αλλά στην καριέρα του έπαιζε στα άκρα και δεν ήταν εύκολος στο γκολ.
Τον 22χρονο από την Παραγουάη που πήρε ο Ολυμπιακός δεν τον ξέρω.
Θέλει υπομονή, είναι νωρίς και οι ομάδες ψάχνονται, είδαμε και τη Μάντσεστερ τι γκέλα έκανε με τη Σουόνσι, και η Άρσεναλ στο τελευταίο λεπτό γλίτωσε τη γκέλα με την Κρίσταλ Πάλας. Ο Φαν Χάαλ δεν ρίσκαρε και έπαιξε το 4-4-2 του Μόγιες, έμπαζε η ομάδα από παντού. Μεγάλη ήττα ήταν αυτή.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου