ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Απέκτησε "στέγη" το Τμήμα Μελών-Φιλάθλων

Απέκτησε "στέγη" το Τμήμα Μελών-Φιλάθλων

Τον δικό του χώρο στο "σπίτι" του Ολυμπιακού, το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", απέκτησε το Τμήμα Μελών-Φιλάθλων του Ερασιτέχνη.
Ο νέος μοντέρνος, "ερυθρολευκος" και πολύ λειτουργικός χώρος βρίσκεται στην εμπορική στοά του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κάτω από την Θύρα 19 και ακριβώς απέναντι από το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7.



Η νέα εγκατάσταση άνοιξε επίσημα τις πύλες της την Δευτέρα 18 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 18:00.

Τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.


Από το Τμήμα Μελών-Φιλάθλων θα μπορεί να προμηθευτεί ο κόσμος του Ολυμπιακού την Κάρτα Μέλους (αντιστοιχεί σε οικονομική ενίσχυση της τάξεως των 50 ευρώ), αλλά και την Κάρτα Φιλάθλου (αντιστοιχεί σε οικονομική ενίσχυση της τάξεως των 10 ευρώ), η οποία είναι και απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου στους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της 23ης Αυγούστου με τη Νίκη Βόλου.


 
Ακόμη και από το Τμήμα Φιλάθλων-Μελών θα μπορείτε να προμηθευτείτε τις Κάρτες Διαρκείας του Ερασιτέχνη.

Οι Κάρτες Διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: Α) Διαρκείας Βόλεϊ (Άνδρες-Γυναίκες, 50 ευρώ), Β) Διαρκείας Πόλο (Άνδρες-Γυναίκες, 50 ευρώ), Γ) Διαρκείας VIP (Βόλεϊ-Πόλο, 200 ευρώ).


 

 

 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου