ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση ΕΠΟ για ΣΚΑΪ

Ανακοίνωση ΕΠΟ για ΣΚΑΪ

ΕΠΟ
Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με ρεπορτάζ που πρόβαλλε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, διευκρινίζοντας πως δεν πρόκειται να μείνει απαθής.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ, διευκρίνισε πως δεν πρόκειται να μείνει απαθής στο ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός  ΣΚΑΪ, την Τετάρτη 20 Αυγούστου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας ενορχηστρωμένης προσπάθειας δυσφήμισης των παραγόντων της ΕΠΟ από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ο  εν λόγω σταθμός με συνεχή ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων και την εκπομπή "Δίκη της Δευτέρας" επιχειρεί συστηματικά να διασύρει μέλη της διοίκησης της ΕΠΟ αλλά και την ίδια την ομοσπονδία χωρίς να σέβεται την προκαταρκτική εξέταση που βρίσκεται σε εξέλιξη!
Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ αυτοαναγορεύθηκαν ποδοσφαιρικοί δικαστές και εισαγγελείς. Παραβιάζουν την υποχρεωτική μυστικότητα της διαδικασίας και προσβάλλουν τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα των κληθέντων για παροχή εξηγήσεων, επιχειρώντας κατά τρόπο απαράδεκτο να επηρεάσουν τη Δικαιοσύνη και να κατασκευάσουν εκ των προτέρων ενόχους, τους οποίους μειώνουν ηθικά και κατασυκοφαντούν  στο πανελλήνιο, τραυματίζοντας  βάναυσα την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και των πρωταθλημάτων του πριν καν αυτά αρχίσουν!
Η ΕΠΟ (εννοείται ότι) δεν πρόκειται να παραμείνει απαθής. Σεβόμενη κι εμπιστευόμενη απολύτως την Ελληνική Δικαιοσύνη (σε πλήρη αντίθεση με τους υπευθύνους του ΣΚΑΪ), αλλά και την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη,  θα διευκολύνει το έργο των αρχών με όποιο τρόπο της ζητηθεί προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να διαπιστωθεί η αλήθεια. Ταυτόχρονα θα συνεχίσει με όλες τις δυνάμεις της να προασπίζει τα συμφέροντα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά την ίδια στιγμή δε θα διστάσει να υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο την τιμή και την υπόληψη των διοικούντων της που θίγονται βάναυσα και συστηματικά από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Κι αυτό είναι καλό να το έχουν όλοι υπ’ όψιν τους...".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου