ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ξεκίνημα για μία επιτυχημένη σεζόν

Ξεκίνημα για μία επιτυχημένη σεζόν

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (18/8), όπου το πρόγραμμα είχε εξετάσεις. "Ανάσες" σε Βασίλη Μουράτο.
Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με όνειρα για μία επιτυχημένη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι παίκτες πέρασαν από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα τους γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ την Τρίτη (19/8) θα περάσουν και από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ.

Η πρώτη προπόνηση έχει οριστεί από τον Γιώργο Μπαρτζώκα για το πρωί της Τετάρτης (20/8), όταν και θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσία του Οθέλο Χάντερ.


Ο Αμερικανός σέντερ έρχεται τελικά την Τρίτη (19/8) στη χώρα μας, καθώς στην τελευταία του επίσκεψη, έκανε κανονικά και ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Τέλος, ο Βασίλης Μουράτος επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας (18/8) από το Ντουμπάι μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων και την Τρίτη (19/8) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Στη συνέχεια, ο 17άχρονος γκαρντ θα κάνει ένα διάλειμμα, καθώς θα ενταχθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων από την επόμενη Δευτέρα (25/8).

Ο Μουράτος ξεκίνησε την προετοιμασία με την Εθνική Εφήβων στις 15 Ιουνίου και αφού αγωνίσθηκε στο Ευρωμπάσκετ του Ικονίου, επέστρεψε για μία ημέρα στην Αθήνα και την επόμενη "πέταξε" για το Ντουμπάι, απ' όπου επέστρεψε τη Δευτέρα (18/8). Έτσι, πήρε φυσιολογικά μία μικρή άδεια από τον Γιώργο Μπαρτζώκα για να ξεκουραστεί και να πάρει μερικές "ανάσες".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου