ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Με Φωκικό η ΑΕΚ, ντέρμπι φωτιά σε Θεσσαλία και Πελοπόννησο

Με Φωκικό η ΑΕΚ, ντέρμπι φωτιά σε Θεσσαλία και Πελοπόννησο

18/08/2014

Με Φωκικό η ΑΕΚ, ντέρμπι φωτιά σε Θεσσαλία και Πελοπόννησο
Ο Φωκικός θα είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Δευτέρας (18/8).

Στα υπόλοιπα ζευγάρια, ξεχωρίζει με διαφορά το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλίας ανάμεσα στη Λάρισα και τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αναμετρήσεις Απόλλων Καλαμαριάς-Αρης, Ηρακλής-Λαμία, και τη μάχη της Πελοποννήσου μεταξύ της Παναχαϊκής και του Πανηλειακού.
Οι 28 ομάδες της Football League χωρίστηκαν σε δύο ομίλους (Βορράς-Νότος), απ’ όπου προέκυψαν επτά ζευγάρια για κάθε όμιλο στην πρώτη φάση.
Οι αγώνες είναι διπλοί, με τις πρώτες αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 28-30/8, ενώ οι επαναληπτικοί θα γίνουν τον Σεπτέμβριο (12-14/9).
Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Νότιος όμιλος
Χανιά-Άλιμος
Αχαρναϊκός-Φωστήρας
Ηρακλής Ψαχνών-Επισκοπή
Καλλιθέα-Απόλλων Σμύρνης
Παναχαϊκή-Πανηλειακός
Ερμιονίδα-Παναιγιάλειος
ΑΕΚ-Φωκικός

Βόρειος όμιλος
Ηρακλής-Λαμία
Αναγέννηση Καρδίτσας-Εθνικός Γαζώρου
ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου
Αιγινιακός-Αγροτικός Αστέρας
Πιερικός-Τύρναβος
Απόλλων 1926-Αρης
Δόξα Δράμας-Ζάκυνθος

Θυμίζουμε ότι στις 14 ομάδες που θα προκριθούν από την πρώτη φάση θα προστεθούν οι 18 της Super League και θα σχηματιστούν οκτώ όμιλοι τεσσάρων ομάδων, οι οποίες θα είναι χωρισμένες σε γκρουπ δυναμικότητας.
Στο πρώτο θα βρίσκεται οι πρώτη οκτάδα της Super League (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Λεβαδειακός), ενώ στο δεύτερο οι υπόλοιπες ομάδες (Παναιτωλικός, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλονή, Πανιώνιος, Πλατανιάς, Βέροια και Ξάνθη).
Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας θα είναι οι νεοφώτιστοι της Super League (Νίκη Βόλου, Κέρκυρα) και ομάδες που θα προκριθούν από τον πρώτο γύρο (Απόλλων Σμύρνης και Αρης έχουν προβάδισμα σε περίπτωση πρόκρισης λόγω υποβιβασμού από τη Super League), με τις υπόλοιπες να καταλήγουν στο τέταρτο γκρουπ.
Οι αγώνες στους ομίλους θα είναι μονοί, με γηπεδούχο τον ασθενέστερο, ενώ προκρίνονται οι δύο πρώτοι.
Στον τρίτο γύρο θα προκύψουν 16 ομάδες, οι οποίες και θα διασταυρωθούν σε διπλούς αγώνες μέχρι και τα ημιτελικά.
Αναφορικά με τον μεγάλο τελικό, η ΕΠΟ έχει ενημερώσει ότι θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 9 Μαΐου 2015, ανεξάρτητα με τις ομάδες που θα βρίσκονται σε αυτόν.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου