ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Στη Λισαβόνα ο Σάμαρης,στην Αθηνα ο Ντουρμάζ


Στη Λισαβόνα ο Σάμαρης,στην Αθηνα ο Ντουρμάζ

22/08/2014
 
 Στη Λισαβόνα για να περάσει από ιατρικά και να τελειώσει η μεταγραφή του στη Μπενφίκα από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται ο Ανδρέας Σάμαρης. Εξαιρετικό το deal για τον Έλληνα κεντρικό μέσο.

Στη Λισαβόνα ο Σάμαρης
Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα με την προσφορά των «αετών» να γίνεται αποδεκτή από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής μέσος βρίσκεται στη Λισαβόνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας, όπως επιβεβαιώνεται και από την πειραϊκή ΠΑΕ.


Πρόκειται για μια εξαιρετική συμφωνία για τους «ερυθρόλεκους», αφού σύμφωνα με πληροφορίες στα ταμεία τους θα μπει ένα ποσό κοντά ή ακόμα και πιο πάνω από τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον συζητείται το ενδεχόμενο να μπει και ποσοστό μεταπώλησης.

Το αν θα αντικατασταθεί εκ των έσω, ή αν θα αποκτηθεί κάποιος άλλος παίκτης στη θέση του είναι μια απόφαση που θα την πάρει ο Μίτσελ σε συνεννόηση με τη διοίκηση του συλλόγου.

Ήρθε ο Ντουρμάζ

Στην Αθήνα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ! Ο Σουηδός εξτρέμ αναμένεται να περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Ήρθε ο Ντουρμάζ!
Ήρθε για τα… τυπικά!

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (22/8), ο Τζίμι Ντουρμάζ «πάτησε» το πόδι του στην Ελλάδα και πλέον μετράει αντίστροφα για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Ο Σουηδός εξτρέμ θα περάσει την Παρασκευή (22/8) από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, ο 25χρονος εξτρέμ δεν ήταν μόνος του, καθώς συνοδευόταν από τη γυναίκα του, το παιδί του και τον πατέρα του.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου