ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

«Πρώτη» για Μπενίτες, ενοχλήσεις ο Φουστέρ

«Πρώτη» για Μπενίτες, ενοχλήσεις ο Φουστέρ

20/08/2014
 
 Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες! Ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους ένιωσε ο Νταβίδ Φουστέρ, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

«Πρώτη» για Μπενίτες, ενοχλήσεις ο Φουστέρ!
Ξανά στα… βάσανα οι παίκτες του Ολυμπιακού λόγω Σούπερ Λίγκας! Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Μίτσελ, λόγω του φιλικού με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν την Τρίτη (19/8) στις προπονήσεις ενόψει της πρεμιέρας τους κόντρα στη Νίκη Βόλου το ερχόμενο Σάββατο (23/8, 21:30).
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας, Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες, πήρε μέρος κανονικά τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή προπόνηση, συμμετέχοντας σε όλες τις ασκήσεις. Αντίθετα, δεν ήταν καλά τα νέα για τον Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και το ιατρικό επιτελείο να επανεκτιμά αύριο (20/8) την κατάστασή του. Τέλος, ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης και πολύ σύντομα αναμένεται να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Από ‘κει και πέρα, η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για την αναμέτρηση κόντρα τη Νίκη Βόλου χωρίστηκε σε δύο κομμάτια. Στο πρώτο, το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση με τους παίκτες να κάνουν αερόβιο πρόγραμμα, σε συνδυασμό με την μπάλα, ολοκληρώνοντας με ελαφρύ τρέξιμο.

Στο δεύτερο κομμάτι, όπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, η μπάλα ήταν σε πρώτο… πλάνο. Αρχικά, οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας και συνέχισαν με έμφαση στην πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ στο τέλος έγινε «οικογενειακό» δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας συνεχίζεται την Τετάρτη (20/8) με μία πρωινή (09:00) και μία απογευματινή (19:30) προπόνηση.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου