ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ρομπέρτο:«Στις σημαντικές ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Ρομπέρτο:«Στις σημαντικές ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

21/08/2014
 
O Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ωστόσο έχει καταφέρει να βρίσκεται στους σημαντικούς συλλόγους της Ευρώπης, όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο. Υπέροχη ήταν η περσινή σεζόν, σύμφωνα με τον Ισπανό.

«Στις σημαντικές ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»
Η καθιέρωση στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης είναι ο στόχος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, λίγες μέρες πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας, χαρακτήρισε υπέροχη τη χρονιά που πέρασε, ενώ τόνισε πως είναι διατεθειμένος να προσφέρει τα πάντα, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να πετύχουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρομπέρτο στην κάμερα της Nova:



Καταρχήν, να έχετε καλή σεζόν. Με τι προσδοκίες μπαίνετε στη νέα περίοδο;

«Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω. Πρέπει τουλάχιστον να επαναλάβουμε τις περσινές επιτυχίες. Πρέπει τουλάχιστον να πετύχουμε τους περσινούς στόχους. Και φυσικά να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε πιο μακριά. Γιατί πιστεύω πως αυτή είναι η νοοτροπία του συλλόγου: να βελτιώνεται κάθε χρόνο».

Είσαι για δεύτερη χρονιά στην ομάδα. Σε σχέση με πέρσι, τι παραπάνω θα ήθελες σε προσωπικό επίπεδο;


«Θα ήθελα να είμαι καλά σωματικά, ώστε να μπορώ να αγωνίζομαι. Η περσινή ήταν μία υπέροχη χρονιά για εμένα και για την καριέρα μου. Έζησα πολύ ευχάριστες στιγμές και πράγματα τα οποία ονειρευόμουν. Υπό αυτή την έννοια, θα ήθελα να επαναληφθεί φέτος η περσινή χρονιά. Θέλω να συνεχίσω να ζω ωραίες στιγμές με την ομάδα μου. Να έχω καλή απόδοση για να βοηθάω την ομάδα μου μέσα σε ένα τόσο καλό κλίμα».

Στη διάρκεια της περσινής περιόδου, ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δικαιώματά σου. Ουσιαστικά ήσουν η πρώτη μεταγραφή ενόψει της νέας περιόδου. Πολλοί λένε πως αυτή η μεταγραφή είναι, ίσως και η σημαντικότερη, διότι προσφέρεις ασφάλεια σε μία πολύ δύσκολη θέση, αυτή του τερματοφύλακα. Θα ήθελα την άποψή σου.

«Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να υπογράψω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε αυτό το σύλλογο, ένιωσα πάρα πολύ όμορφα, γιατί θα γινόμουν μέλος μίας ομάδας η οποία παλεύει για όμορφα πράγματα και στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη. Έχω πάρα πολλές προσδοκίες για τη νέα περίοδο. Αισθάνομαι έτοιμος να συνεχίσω με αυτό το σύλλογο, να είμαι κομμάτι αυτής της περιπέτειας, αυτού του πρότζεκτ. Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για να πετύχουμε».

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός παίζοντας δύσκολους φιλικούς αγώνες, δημιούργησε προσδοκίες με την απόδοσή του. Πολύ γρήγορα, οι παλαιοί και οι νέοι παίκτες απέκτησαν χημεία. Αισθάνεσαι πως μπορεί να έρθουν καλύτερες ημέρες στη νέα σεζόν, με βάση την εικόνα της ομάδας σας στα φιλικά;

«Πιστεύω πως αυτός είναι ο στόχος. Να βελτιωνόμαστε πάντα και κάθε χρονιά να είναι πιο πετυχημένη από την προηγούμενη. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός απέδειξε στην περσινή χρονιά ότι συμπεριλαμβάνεται στις σημαντικότερες ομάδες της Ευρώπης. Έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει στα ίσα μεγάλους αντιπάλους. Αυτό το είδαμε και στη φετινή προετοιμασία. Ο Ολυμπιακός είναι όντως ένας από τους σημαντικούς συλλόγους της Ευρώπης. Μπορούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Μέρα με την ημέρα να γίνεται όλο και πιο μεγάλος ο σύλλογος, έτσι ώστε να θέλουν και καινούργιοι και σημαντικοί παίκτες να έρχονται και να παίζουν στον Ολυμπιακό. Κάτι που ήδη συμβαίνει. Να γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί. Να δημιουργούμε προσδοκίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Να είμαστε μία ομάδα η οποία όπως υπολογίζεται στην Ελλάδα, να υπολογίζεται και στην Ευρώπη. Και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο να έχουμε συνεχώς άνοδο και βελτίωση».

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Καραϊσκάκη μία ομάδα η οποία επιστρέφει στην επαγγελματική κατηγορία μετά από δεκαετίες. Υπάρχουν παγίδες στην πρεμιέρα;

«Εμείς πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα. Και να αντιμετωπίζουμε όλους τους αντιπάλους με τον ίδιο σεβασμό. Δεν έχει καμία σημασία για εμάς αν ο αντίπαλος έχει μόλις ανέβει στην κατηγορία, ή αν είναι ένας από τους σημαντικούς συλλόγους που αντιμετωπίσαμε στην προετοιμασία. Γιατί εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας το ίδιο σωστά. Να κοιτάμε το παιχνίδι μας να είναι καλό. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και το Σάββατο. Να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος. Και να κάνουμε σωστά τα πράγματα που οφείλουμε».

Θα ήθελες να στείλεις και ένα μήνυμα προς τον κόσμο ενόψει της νέας σεζόν;

«Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες για τη νέα χρονιά. Νιώθουμε πανέτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα. Όπως πάντα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Τους χρειαζόμαστε πάντα για να μας υποστηρίζουν. Είμαστε σίγουροι πως θα τους έχουμε στο πλευρό μας. Γιατί ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της ομάδας και του συλλόγου, είναι αυτός ο κόσμος που έρχεται στο Καραϊσκάκη για να μας δει, να είναι χαρούμενος με αυτό που βλέπει και ικανοποιημένος όταν γυρίζει στο σπίτι του».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου