ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Διαφορα απο SUPERLEAGUE

 Διαφορα απο SUPERLEAGUE

29/7/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Και τώρα… ενίσχυση 

29/7/2012

Και τώρα… ενίσχυση
Για την απόκτηση τερματοφύλακα, αμυντικού και χαφ προχωρά ο ΠΑΟΚ μετά τις διαδοχικές πωλήσεις. Στο ταμείο της ΠΑΕ μπαίνουν άμεσα 1,5 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του Σταφυλίδη στη Λεβερκούζεν κι άλλες 450.000 ευρώ από αυτή του Μαλεζά στη Φορτούνα.

Για τη θέση του γκολκίπερ είναι δεδομένη η επιθυμία να αποκτηθεί ο Μιχάλης Σηφάκης, αλλά υπάρχουν δυσκολίες. Οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να δώσουν περισσότερα από 250.000 ευρώ το χρόνο και το κασέ του Κρητικού γκολκίπερ αγγίζει τις 400.000 ευρώ, ενώ έχει προτεραιότητα να παίξει στο εξωτερικό. Στον ΠΑΟΚ δείχνουν διάθεση να κάνουν υπομονή, όχι για πολύ όμως αφού με μοναδική λύση τον Γλύκο στη συγκεκριμένη θέση, το ρίσκο είναι μεγάλο.

Όσο για τον κεντρικό αμυντικό, προβάδισμα έχουν 2-3 περιπτώσεις ξένων παικτών (προτάθηκε και ο Γιόσου Σαριέγκι, αλλά δεν… προκρίνεται) κι όχι του Βαγγέλη Μόρα, που πάντως εξετάζεται. Περισσότερο δείχνουν να βιάζονται στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός χαφ, καθώς κρίνουν πως είναι αναγκαία η ενίσχυση με έναν παίκτη που θα βοηθήσει στη δημιουργία παιχνιδιού. Ασφαλώς εφόσον υπάρξει αποχώρηση και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, θα αναζητηθεί κι ένας επιθετικός, αλλά για την ώρα υπάρχει στασιμότητα στο θέμα του 31χρονου φορ.

Πέρα από τις μεταγραφές, τα χρήματα που εισπράττει η ΠΑΕ από τις πωλήσεις παικτών αποτελούν και την καλύτερη απόδειξη προς την UEFA για τις κινήσεις που γίνονται για την εξυγίανσή της. Παράλληλα ένα μεγάλο μέρος αυτών θα δαπανηθούν για προκαταβολές συμβολαίων, διακανονισμούς οφειλομένων, αλλά και υποχρεώσεις απέναντι στην Εφορία.

Παίρνει Σερφά ο Πανθρακικός 

29/7/2012

Παίρνει Σερφά ο Πανθρακικός
Με τον Σοφιάν Σερφά θα ενισχυθεί ο Πανθρακικός. Ο 28χρονος Γαλλοαλγερινός κεντρικός αμυντικός θα μετακομίσει ως δανεικός από την Ομόνοια και αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Κομοτηνή.

Την περασμένη περίοδο είχε 19 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την κυπριακή ομάδα. Στο παρελθόν είχε παίξει σε Ρέιμς, Σεντάν και Σατορού.

Παίκτης των νεοφώτιστων πρέπει να θεωρείται και ο 29χρονος Βόσνιος τερματοφύλακας Άντι Αντίλοβιτς, που βρίσκεται στη Θράκη και θα υπογράψει.

«Ο ΠΑΟ δεν ενδιαφέρθηκε για μένα» 

29/7/2012

«Ο ΠΑΟ δεν ενδιαφέρθηκε για μένα»
Την πικρία του για το ότι ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε τη δέουσα σημασία προς το πρόσωπό του εξέφρασε ο Νίκος Παντίδος, μιλώντας στην «SportDay».

«Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα, όπως και για πολλά άλλα παιδιά», δήλωσε ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος τόνισε πως έχει να αποδείξει πολλά στον Άρη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Παντίδου στη «SportDay»:

Σε δύο ημέρες συμπληρώνετε δύο εβδομάδες στην Ιταλία. Πρώτο φιλικό απέναντι στην Σιένα, σήμερα το δεύτερο. Ποια είναι τα δικά σου συμπεράσματα;

«Η Σιένα ήταν μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς. Σίγουρα έγιναν και λάθη, υπήρξαν και κάποια θετικά στοιχεία, τα οποία κρατάμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός και μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια θα διορθώσουμε αυτά τα λάθη και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα».

Πρώτη σου προετοιμασία με τον Αρη. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου και οι διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με αυτές που έκανες τα προηγούμενα χρόνια;

«Όπως και να το κάνουμε, ο Άρης είναι ομάδα Super League, μια μεγάλη ομάδα, αλλά μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς. Οι διαφορές είναι πολλές. Όταν είσαι σε ομάδα Α' Εθνικής οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές, πιο υψηλές, όπως και το επίπεδο δουλειάς είναι πιο ποιοτικό και υψηλό».

Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι το βάρος πέφτει περισσότερο σε εσάς του αμυντικούς…

«Δεν λέει κάτι αυτό. Όλη η ομάδα αμύνεται και όλη η ομάδα επιτίθεται. Ο κόουτς σίγουρα θέλει να παίξει πιο αμυντικό σύστημα και αυτό φαίνεται ότι βγαίνει -μέχρι τώρα- στην ομάδα».

Πώς σου φαίνεται το σύστημα που ακολουθεί με τα τρία στόπερ;

«Στο φιλικό με τη Σιένα έδειξε ότι κολλάει στον Άρη. Δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις από τους Ιταλούς, είχαμε κλειστούς τους διαδρόμους και σίγουρα πιο συμπαγή άμυνα».

Θα είναι το στίγμα του Άρη το πρέσινγκ, η καλή αμυντική λειτουργία και οι κλειστοί χώροι;

«Η ομάδα αποτελείται από νεαρά παιδιά και λογικό είναι να υπάρχουν περισσότερα τρεξίματα, άρα και πιο πολύ πρέσινγκ στον αντίπαλο. Δουλέψαμε αρκετά στη φυσική κατάσταση και την αντοχή και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Μια προσωπική ερώτηση, Νίκο. Βλέπουμε ότι έχεις πολλά τατουάζ στο σώμα σου. Σημαίνουν κάτι για σένα;

«Είχα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο και από εκεί ξεκίνησε η ιδέα. Το πρώτο που έκανα είναι ο σταυρός στην πλάτη, επειδή πιστεύω στον Θεό. Από εκεί άρχισαν όλα. Δεν σημαίνουν κάτι παραπάνω. Μόνο αυτό στο δεξί μου χέρι είναι χριστιανικό, όλα τα υπόλοιπα έγιναν επειδή μου άρεσαν».

Η απόκτηση του Ρούμπεν Πουλίδο από τον Άρη σου δημιουργεί μια επιπλέον πίεση;

«Δεν μπορώ να πω ότι μου δημιουργεί πίεση. Ίσα ίσα βλέπω με θετικό μάτι ότι θα έρθει ένας τόσο έμπειρος παίκτης, με τον οποίο αγωνιζόμαστε στην ίδια θέση. Δίπλα του θα μάθω πολλά, συν ότι θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός και αυτό είναι καλό».

Για στόχους μπορούμε να μιλήσουμε;

«Στόχος της ομάδας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και σε κάθε παιχνίδι να δίνει τα πάντα στο γήπεδο».

Ποιες είναι οι βασικές εντολές του κ. Κατσαβάκη;

«Μας ζητάει να έχουμε καλή τακτική μέσα στο παιχνίδι, σωστές τοποθετήσεις και να γίνεται εκεί που πρέπει και στο σημείο που πρέπει σωστό πρέσινγκ».

Περιμένεις την «πρεμιέρα» σου στο «Κλεάνθης Βικελίδης»;

«Ποιος δεν θέλει να παίξει σε ένα γεμάτο γήπεδο και ειδικά του Άρη!».

Το κεφάλαιο Παναθηναϊκός

Γιατί πιστεύεις ότι δεν κατάφερες να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό;

«Δούλεψα πολύ σκληρά και εκεί, ωστόσο υπήρχαν άλλες προτεραιότητες τότε για τους ανθρώπους της ομάδας. Έπρεπε να πάω δανεικός στη Γ’ Εθνική, να πάρω κάποια παιχνίδια στα πόδια μου. Τα έκανα αυτά τα παιχνίδια, αλλά έκριναν στον Παναθηναϊκό ότι δεν είμαι αρκετά έτοιμος για να μείνω και προσωπική μου επιλογή ήταν να φύγω, από το να κάθομαι και να μην παίζω».

Άρα η παρουσία σου στον Άρη ενδεχομένως να είναι και η ευκαιρία σου να αποδείξεις κάτι στον Παναθηναϊκό.

«Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα, όπως και για πολλά άλλα παιδιά. Πήγα Β’ Εθνική, δεν με παρακολούθησαν αρκετά, γιατί το πρωτάθλημα αυτό στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο ενδιαφέρον. Πιστεύω τώρα ότι στον Άρη έχω να αποδείξω πολλά».


Χάνεται ο Κουέβας για Αστέρα 

29/7/2012

Χάνεται ο Κουέβας για Αστέρα
Να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για την ενίσχυση της επίθεσης φαίνεται πως θα υποχρεωθεί ο Αστέρας Τρίπολης. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής, ο 24χρονος επιθετικός προτίμησε να επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Χιμνάσια Λα Πλάτα και συμφώνησε μαζί της προφορικά.

Οι Αρκάδες ήθελαν τον Αργεντινό επιθετικό, που έπαιζε στο Μεξικό με την Ατλάντε, για να πλαισιώσει τον Περόνε. Πλέον ο Σάκης Τσιώλης καλείται να αναζητήσει άλλες λύσεις για τη θέση του σέντερ φορ.



«Παλεύαμε μόνοι μας…» 

29/7/2012

«Παλεύαμε μόνοι μας…»
Για τις πολύ δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν την περασμένη σεζόν στον ΟΦΗ μίλησε ο Φώτης Παπουλής στη SportDay. «Δεν είχαμε ούτε καν πληρωμένα ενοίκια. Παλεύαμε μόνοι μας», τόνισε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός. «Τα καταφέραμε γιατί ήμασταν οικογένεια και αυτός που μας κράτησε ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος», πρόσθεσε, ενώ εξήγησε πώς επέλεξε τον Απόλλωνα Λεμεσού για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αναλυτικά η συνέντευξη στον Βασίλη Μοιρώτσο:

-Τα προβλήματα του ΟΦΗ την περσινή σεζόν ήταν τόσα πολλά ή μαθαίναμε υπερβολές;
«Ηταν πολλά. Ήμασταν σχεδόν έναν χρόνο απλήρωτοι. Αλλά δεν ήταν μόνο το οικονομικό κομμάτι, αλλά και θέματα οργάνωσης και βασικών αναγκών ενός ποδοσφαιριστή. Δεν είχαμε ούτε καν πληρωμένα ενοίκια. Παλεύαμε μόνοι μας. Μπήκαμε και μέσα από δικά μας λεφτά λόγω των ενοικίων και των υποχρεώσεων που έπρεπε να πληρώσει ο ΟΦΗ, αλλά δεν το έκανε».

-Πώς καταφέρατε τότε να έχετε μια τόσο καλή σεζόν;
«Γιατί ήμασταν πραγματικά σαν οικογένεια. Ακούω σε πολλές ομάδες ότι είναι σαν οικογένεια. Εμείς ήμασταν τέτοια και δεν είναι υπερβολή αυτό. Όλοι ήμασταν δεμένοι μεταξύ μας και δεν πρόκειται να την ξεχάσω αυτή τη χρονιά. Θα θυμάμαι πάντα ότι πετύχαμε έναν άθλο».

-Ο Αναστόπουλος τι ρόλο έπαιξε σε όλο αυτό;
«Θα σου πω μια κουβέντα που είπε ο Καμπάνταης. Όλοι οι παίκτες έχουμε Αλτσχάιμερ για να ξεπερνάμε όλα αυτά τα προβλήματα που υπήρχαν, αλλιώς δεν θα υπήρχε σωτηρία. Θα τα είχαμε παρατήσει και ο ΟΦΗ ίσως να μην υπήρχε. Το κάναμε όμως γιατί ο Αναστόπουλος ήταν εκεί. Είχε τον μεγαλύτερο ρόλο. Έκανε τον ψυχολόγο, τον νευρολόγο και ό,τι άλλο μπορούσε. Αυτός μας κράτησε και ψυχολογικά και αγωνιστικά και του αξίζει ένα ευχαριστώ από όλους. Μας δίδαξε πολλά, που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

-Ο Απόλλων Λεμεσού πώς προέκυψε; Γνωρίζαμε ότι ήσουν κοντά στον Ατρόμητο.
«Πριν από λίγους μήνες δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τον εαυτό μου εκτός ελληνικού πρωταθλήματος. Πράγματι, με τον Ατρόμητο ήμουν κοντά, ενώ κοντά έφτασα και σε άλλη ελληνική ομάδα. Οι λάθος χειρισμοί όμως και από τη δική μου πλευρά σε κάποιες διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν τα θέματα. Δεν μετανιώνω όμως. Η πρόταση του Απόλλωνα ήρθε λίγο αργά, τέλος Ιουνίου και εκεί ήμουν αποφασισμένος να υπογράψω. Είναι μία από τις πιο μεγάλες ομάδες στην Κύπρο, κάθε χρόνο βρίσκεται μέσα στην τετράδα και στην πεντάδα. Έχει νέα διοίκηση και έναν πρόεδρο που είναι από τους καλύτερους ανθρώπους. Έχει ρίξει πολλή δουλειά σε αυτή την ομάδα και μακάρι να καταφέρουμε να τον δικαιώσουμε, να πάει η ομάδα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας».


Με απουσίες στη Σκωτία 

29/7/2012

Με απουσίες στη Σκωτία
Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, απέναντι στη Μάδεργουελ στη Σκωτία την ερχόμενη Τρίτη, έμειναν όπως αναμενόταν οι Στέφανος Καπίνο, Πάπε Σο και Αντρέ Πίντο.

Ο νεαρός τερματοφύλακας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση και απείχε από την προπόνηση. Έτσι πέραν του βασικού Καρνέζη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υπολογίζει ως εναλλακτικές λύσεις τους Κοτσόλη και Ταμπάκη. Όσο για τον Αντρέ Πίντο και τον Πάπε Σο, δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, παρότι μέχρι τώρα θεωρείτο πως ήταν εκτός πλάνων.

Στην Αθήνα θα μείνουν για λόγους τακτικής οι νεαροί Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης και ο Μπαρμπαρούσης που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Νέα Ζηλανδία.

Όσο για την ενδεκάδα, αυτή θα αποτελείται, εκτός απροόπτου, από τους Καρνέζη, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Μαρίνο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ.

Την αποστολή, που αναχωρεί το μεσημέρι για τη Σκωτία, συνοδεύουν οι κ.κ. Κωνσταντίνου, Ελευθεράκης και Σωπήλης, ενώ τη Δευτέρα θα ταξιδέψουν και οι Δημήτρης Γόντικας και Γιάννης Αλαφούζος για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας. Η ομάδα θα διαμείνει στη Γλασκώβη και θα μετακινείται οδικώς στο κοντινό Μάδεργουελ. Στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός θα έχει 200 φίλους του.

Από την προπόνηση πέρασε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα, εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητές της και τόνισε τη σημασία των αναμετρήσεων για το σύλλογο.
 

«Ματς ορόσημο για τον Παναθηναϊκό» 

29/7/2012

«Ματς ορόσημο για τον Παναθηναϊκό»
Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά και… όχι μόνο αγωνιστικά, χαρακτήρισε για τον Παναθηναϊκό αυτό με τη Μάδεργουελ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ο Βασίλης Κωνσταντίνου κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Σκωτία.

Ο αντιπρόεδρος και παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» αναφερόταν, προφανώς, στα οικονομικά οφέλη που θα υπάρχουν σε ενδεχόμενη πρόκριση, αλλά και τα προβλήματα που θα προκύψουν αν δεν έρθουν έσοδα από τη συμμετοχή στην Ευρώπη.

«Το παιχνίδι αυτό είναι ορόσημο για τον Παναθηναϊκό και θα δείξει αν θα μπορέσει να συνεχίσει τη σεζόν την όχι μόνο ηθικά και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά», δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι και θα γυρίσει σίγουρα με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Σκωτία. Η ετοιμότητα παίζει ρόλο για αυτά τα παιχνίδια και εμείς είμαστε έτοιμοι. Οι Σκωτσέζοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν».

Ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες, που αναμένεται να έχει θέση βασικού την Τρίτη, εμφανίστηκε βέβαιος για την ετοιμότητα της ομάδας του και τόνισε τη σημασία να κρατήσει το μηδέν ο Παναθηναϊκός. «Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία. Ήδη η ομάδα στέκεται καλύτερα από ότι όταν ξεκινήσαμε. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στόχος είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα, να προχωρήσουμε. Αυτό θέλουν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού άλλωστε. Θέλουν να την βλέπουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το πιο σημαντικό είναι να μη δεχθούμε γκολ και να παίξουμε οργανωμένα σε όλο το 90λεπτο».


«Φτάνει να είναι σοβαρός ο ΠΑΟΚ» 

29/7/2012

«Φτάνει να είναι σοβαρός ο ΠΑΟΚ» 
Άτυπο… ρόλο σκάουτερ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ εν όψει των αναμετρήσεών του με την Μπνέι Γιεχούντα ανέλαβε ο Λουίτζι Τζενάμο.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, συνεχίζει πια στο Ισραήλ και στην Μακάμπι Νετάνια και από το Ισραήλ μεταφέρει όσες περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες μπορεί για την προσεχή αντίπαλο του «Δικέφαλου του Βορρά» στο γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.


Αναλυτικά, όσα είπε στον «Sport 103 fm»:

«Δεν ξέρω σε ποια ακριβώς κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο ΠΑΟΚ για να μπορέσω να τον χρίσω φαβορί, αλλά θέλω να πιστεύω ότι αν είναι σοβαρός, δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για την πρόκριση. Αυτό πάντως που μπορώ να πω με βεβαιότητα, είναι ότι αν υποτιμήσει την Μπνέι Γιεχούντα, τότε θα έχει πρόβλημα.

Ο κόσμος ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και είναι αφοσιωμένοι στο ποδόσφαιρο. Οι ομάδες έχουν εγκαταστάσεις και ποιότητα. Εμείς αποκλειστήκαμε από μία φινλανδική ομάδα στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, γιατί αυτοί βρίσκονται σε φουλ σεζόν. Είμαι εδώ 45 μέρες και όλο αυτό το διάστημα θα έλεγα ότι έκανε περισσότερη ζέστη στην Ελλάδα από αυτά που μάθαινα. Η θερμοκρασία δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από 34 βαθμούς, αλλά έχει πολλή υγρασία και αυτό θα είναι πρόβλημα.

Η Μπνέι είναι η τρίτη κατά σειρά ποδοσφαιρική δύναμη στο Τελ Αβίβ Στο γήπεδο δεν θα είναι καυτή η ατμόσφαιρα, το πολύ να έχει μέχρι 8.000 κόσμο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».


Τους χάρισε τη βραδινή… 

29/7/2012

Τους χάρισε τη βραδινή… 
Η καλή εμφάνιση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας εξαργυρώθηκε με το καλύτερο τρόπο για τους παίκτες του Ατρόμητου, καθώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε να χαρίσει την απογευματινή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε από την ομάδα του και στο δεύτερο φιλικό. Το πλάνο που έχει ο Ατρόμητος στον αγωνιστικό χώρο, αρχίζει να γίνεται σαφές, παρά το γεγονός πως ο έμπειρος τεχνικός επέλεξε να αλλάξει τον σχηματισμό, σε σχέση με το πρώτο φιλικό.

Το 4-2-3-1 μετατράπηκε σε 4-3-3, σύστημα σαφώς πιο… γνώριμο στους παίκτες αφού αυτό, εφάρμοζαν όλη την περασμένη σεζόν. Κενά στην άμυνα δεν υπήρχαν, ο χώρος της μεσαίας γραμμής, με τον Ιγκλέσιας να τα πηγαίνει εξαιρετικά, ήταν εξ αρχής κερδισμένος, ενώ και η επίθεση ήταν εξαιρετική με τον Πίτου Γκαρσία να δίνει πολλές βοήθειες σε νέο ρόλο, ενώ σκόραρε κιόλας.

Πλέον, την Κυριακή υπήρξε μία προπόνηση και το μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος έχει πυρετό και ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή. Το απόγευμα υπάρχει ρεπό, ενώ από Δευτέρα θα συνεχιστούν οι διπλές προπονήσεις.

Τέλος, στην Ελλάδα επιστρέφει ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος παρακολούθησε την εξέλιξη της προετοιμασίας αλλά και τα δύο φιλικά με Λίτεξ και ΤΣΣΚΑ από τα οποία έμεινε πολύ ευχαριστημένος.

Αλλάζει μορφή το σπίτι του ΠΑΟΚ 

29/7/2012

Αλλάζει μορφή το σπίτι του ΠΑΟΚ 
Η δημιουργία ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στην Ν. Μεσημβρία ήταν μια απαραίτητη κίνηση για έναν σύλλογο του βεληνεκούς του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη είναι λογικό σε ένα τέτοιο έργο να υπάρχουν ατέλειες κι έτσι η διοίκηση συνεχίζει τις βελτιωτικές κινήσεις ώστε να κάνει όσο το δυνατόν ευκολότερη την ζωή των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ.

Από τα βασικά μέχρι τα πιο σύνθετα που έχουν να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους.

Ήδη πάντως διαθέτουν το δικό τους πάρκινγκ, ενώ σύντομα θα υπάρχει ανάλογη πρόβλεψη για τους επισκέπτες, με σκοπό να μην συναντούν δυσκολίες στην πρόσβασή τους. Μεγάλη προσοχή δίνεται στην κατάσταση του χλοοτάπητα (ιδιαίτερα στο γήπεδο που προπονείται η πρώτη ομάδα), ενώ σύντομα αναμένεται να επιλυθεί και ένα πρόβλημα με το νερό που ανέφερε ο Ζήσης Βρύζας στην ανοιχτή συγκέντρωση στο «παλατάκι».
To κειμενο ανανεωνεται συνεχως...

«Καλύτερη σήμερα η ΑΕΚ» 

29/7/2012

«Καλύτερη σήμερα η ΑΕΚ» 
Ακόμα πιο ενθαρρυντική από την πρώτη απέναντι στην Πρέστον χαρακτήρισε τη σημερινή εμφάνιση της ΑΕΚ ο Βαγγέλης Βλάχος.

Δεδομένης και της μεγαλύτερης δυναμικότητας της Μπλάκμπερν έναντι του πρώτου αντιπάλου στα φιλικά, ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε ότι η ομάδα του ήταν ακόμα καλύτερη -τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Παραδέχθηκε ωστόσο ότι χρειάζεται ενίσχυση και ότι πιθανή παραχώρηση του Μπουγαΐδη (ακόμα κι αν προέχει η σωτηρία της ΑΕΚ) θα είναι μεγάλο πλήγμα.

«Το θετικό είναι ότι όλοι είναι γεροί. Είναι δύσκολο να δίνεις δυο ματς σε 24 ώρες. Συγκριτικά με χθες κάναμε καλύτερη εμφάνιση σήμερα. Στην κυκλοφορία και στις προοπτικές σε άμυνα και επίθεση. Σήμερα δεν τελειώσαμε ευκαιρίες», ανέφερε αρχικά ο Βλάχος. Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ανάγκες που έχει η ομάδα:

«Η αδυναμία μας είναι ένας παίκτης στο κέντρο, να ελέγχει και να ηρεμεί το παιχνίδι μας. Προσπαθώ να κάνω τέτοιον τον Γροντή, αλλά θέλει δουλειά, θέλει υπομονή και επίσης έχουμε τρομερή αδυναμία στο γκολ. Δεν υπάρχει το εύκολο γκολ, η αίσθηση του γκολ. Αν δεν αλλάξει αυτό, θα είμαστε συνέχεια πίσω. Το αγαπημένο μου σύστημα είναι το 4-2-3-1 και το 4-3-3. Νομίζω με το δεύτερο είμαστε πιο γεμάτοι. Έτσι είναι πιο επιθετική η ομάδα, με τα χαφ κοντά».

Παρόλα αυτά ο Βλάχος τόνισε πως σημαντικότερο απ’ όλα ήταν πως τα δυο σερί 90λεπτα δεν έφεραν κάποιο τραυματισμό: «Σήμερα ήθελα να βγουν γεροί πρώτα από το γήπεδο. Το μυαλό αν κουραστεί, δεν λειτουργεί. Ούτε το σώμα. Κάποιοι έπαιξαν 90λεπτο, κάποια 80 λεπτά. Δεν είχαμε ευτυχώς τραυματισμό και είμαι πανευτυχής για αυτό».

Ερωτώμενος, δε, για τον Μπουγαΐδη και το ενδεχόμενο να πωληθεί κι εκείνος, απάντησε χαρακτηριστικά: «Όποιος φεύγει, είναι πλήγμα για την ομάδα. Από το μηδέν πάμε να φτιάξουμε την ΑΕΚ. Αν φύγει και αυτός, είναι μεγάλο πλήγμα γιατί έχει εμπειρίες από πέρυσι και με την εθνική Νέων. Αν η λύση βοηθά την ΑΕΚ οικονομικά, αν σώσει κάτι, εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά. Προέχει η σωτηρία της ΑΕΚ».

Χολέμπας: «Παιχνίδι από τα άκρα φέτος» 

29/7/2012

Χολέμπας: «Παιχνίδι από τα άκρα φέτος»
Μία πρώτη γεύση του Ολυμπιακού της νέας σεζόν, προσπάθησε να δώσει στον κόσμο της ομάδας ο Χοσέ Χολέμπας. «Θα είμαστε λίγο πιο αμυντικογενείς και θα επιδιώκουμε παιχνίδι από τα άκρα», τόνισε ο ακραίος αμυντικός των Πειραιωτών, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι για την ώρα δεν έχει πλήρη εικόνα της φιλοσοφίας του Ζαρντίμ, όντας μόλις μία εβδομάδα στην προετοιμασία.

Ο Χολέμπας με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής στα φιλικά αλλά και τα προβλήματα που έβγαλε, πάνω στα οποία δουλεύουν οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοσέ Χολέμπας:

Για την προετοιμασία: "Είναι πάντα δύσκολα τα πράγματα όταν είσαι στην προετοιμασία. Πρέπει να περάσει χρόνος για να βρεις τη χημεία και να δείξει η ομάδα αυτά που μπορεί. Τα πήγαμε καλά σε αυτά τα φιλικά με τη Μπράγκα και τη Φαρένσε (σ.σ. οι δηλώσεις έγιναν μετά τον αγώνα με την πρώην ομάδα του Ζαρντίμ και πριν το φιλικό με τη Νιούκαστλ) σε γενικές γραμμές. Πρέπει όμως να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και ειδικά στην άμυνα πρέπει να βελτιωθούμε".

Για το φιλικό με την Μπράγκα: "Με τη Μπράγκα δείξαμε κάποια πράγματα αλλά φάνηκαν και κάποιες αδυναμίες μας τις οποίες θα δουλέψουμε. Είναι φιλικά προετοιμασίας και ο κόουτς έχει την ευκαιρία να βγάζει τα συμπεράσματά του για την ομάδα έτσι ώστε να δουλεύει μαζί μας για να βελτιωθούμε. Με τις προπονήσεις και με αυτά τα ματς που μας περιμένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα το πετύχουμε".

Για τον τρόπο λειτουργίας του Ζαρντίμ: "Μαθαίνουμε ακόμα πώς θέλει να παίζουμε, πώς σκέφτεται. Εγώ είμαι μια βδομάδα με την ομάδα και δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για τον κόουτς αλλά έχω διαπιστώσει ότι έχει μια γραμμή την οποία ακολουθεί αναφορικά με το πώς θέλει να παίζει η ομάδα. Ίσως σε δέκα μέρες αν με ξαναρωτήσεις να μπορώ να σου πω περισσότερα για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δει ακόμα το πώς ακριβώς θα παίζει ο Ολυμπιακός, δεν έχω δει ακόμα στον απόλυτο βαθμό πώς μας θέλει ο κόουτς. Ακόμα μαθαίνω.

Για τις διαφορές στο παιχνίδι της ομάδας σε σχέση με πέρσι: "Διαπιστώνω ότι θα είμαστε λίγο πιο αμυντικογενείς σε σχέση με πέρυσι και μέχρι τώρα παρατηρώ ότι το παιχνίδι από τα "φτερά" θα το επιδιώκουμε πλέον περισσότερο. Κάπως έτσι. Όταν θα τελειώσει η προετοιμασία και θα έχουμε εμπεδώσει πλήρως αυτά που θέλει θα το δείτε όλοι πώς θα παίζει ο Ολυμπιακός".

Τα δεδομένα με Σηφάκη 

29/7/2012

Τα δεδομένα με Σηφάκη 
Ο Μιχάλης Σηφάκης είναι στα υπόψη του ΠΑΟΚ. Δεδομένο επίσης είναι ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν προτίθεται να φτάσει στις οικονομικές του απαιτήσεις, αλλά ούτε και να τον περιμένει για πολύ.

Διότι η ξαφνική αποχώρηση του Ντάριο Κρέσιτς «υποχρεώνει» τον «Δικέφαλο του Βορρά» να κινηθεί για έναν άξιο αντικαταστάτη του και μάλιστα δίχως χρονοτριβή.

Έτσι, λοιπόν για τρεις με τέσσερις ακόμη ημέρες θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Κρητικού τερματοφύλακα, ο οποίος έχει προτεραιότητα το εξωτερικό, αλλά μέχρι στιγμής οι προσπάθειές του δεν απέφεραν καρπούς. Το κασέ του είναι 400.000 ευρώ, την ίδια ώρα που οι Θεσσαλονικείς έχουν διαθέσιμα τα χρήματα που έπαιρνε μέχρι πρότινος ο Κροάτης, του οποίου λύθηκε το συμβόλαιο, δηλαδή 280.000 ευρώ. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας, και κατά πάσα πιθανότητα πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Μπνέι Γιεχούντα για το Europa League, θα ξεκαθαρίσει και αυτή η περίπτωση.

«Συγγνώμη ή φεύγει ο Καζναφέρης» 

29/7/2012

«Συγγνώμη ή φεύγει ο Καζναφέρης»
Καμία ελαστικότητα σε θέματα συμπεριφοράς και πειθαρχίας δεν πρόκειται να δείξει ο Μάκης Κατσαβάκης στους παίκτες του Άρη, όπως ξεκαθάρισε μετά τα φιλικά με Κόμο, Παλέρμο και το περιστατικό με τον Κώστα Καζναφέρη που αντέδρασε όταν έγινε αλλαγή. "Aν μέχρι αύριο το βράδυ δεν ζητήσει συγγνώμη, θα αποτελέσει παρελθόν", το μήνυμα του τεχνικού των "κίτρινων".

Ο παίκτης των «κίτρινων» δυσφόρησε και αντιμίλησε στον προπονητή του όταν εκείνος αποφάσισε να τον αντικαταστήσει. Ο Κατσαβάκης έγινε έξαλλος και έδιωξε τον Καζναφέρη τονίζοντας ότι αν μέχρι αύριο το βράδυ δεν ζητήσει συγγνώμη, θα αποτελέσει παρελθόν. «Όποιος αυθαδιάζει θα φεύγει από την ομάδα. Αν δεν ζητήσει συγνώμη μέχρι το βράδυ, αύριο θα φύγει από την ομάδα. Αυτά που γίνονταν στο παρελθόν θα σταματήσουν. Του έκανα παρατήρηση, αλλά συνέχιζε ναι αντιδράει, γι’ αυτό τον έδιωξα. Υπάρχει θέμα…», ήταν τα λόγια του Σερραίου τεχνικού και πρέπει πλέον να περιμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα.

«Κοιτάζει» Ιωαννίδη 

29/7/2012

«Κοιτάζει» Ιωαννίδη
Την περίπτωση του Γιώργου Ιωαννίδη φαίνεται πως εξετάζουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Ο Έλληνας πλάγιος αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να μην έχουν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν δανεικό.

Μάλιστα, ο Ιωαννίδης φαίνεται πως είναι θετικός σε μία τέτοια κίνηση, καθώς θέλει να βρεθεί σε έναν σύλλογο, ο οποίος θα τον υπολογίζει και θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ωστόσο, το «αγκάθι» της υπόθεσης του αριστερού μπακ βρίσκεται στις οικονομικές απολαβές που έχει ο ίδιος, οι οποίες στον Παναθηναϊκό έφταναν το ποσό των 140 χιλιάδων ευρώ.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν ξεκαθαρίσει πως συμβόλαια άνω των 70 ή των 80 χιλιάδων ευρώ στην ομάδα την σεζόν που ξεκινάει δεν μπορεί να έχει κανείς παίκτης.

Έτσι, σε περίπτωση που ο Ιωαννίδης θέλει την επόμενη αγωνιστική χρονιά να είναι παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να ρίξει κατά πολύ τις απολαβές του, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στις υποθέσεις των Βερόν και Παπάζογλου.

Χάσμα Μαύρου-μετόχων 

29/7/2012

Χάσμα Μαύρου-μετόχων 
Κανένα σημείο επαφής με τους μετόχους της ΑΕΚ -ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της 1ης Αυγούστου- δεν βρίσκει ο Θωμάς Μαύρος.

Σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους τους, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επέμεινε στην παράδοση των μετοχών και του δικαιώματος σχηματισμού δικού του Δ.Σ.

Την ίδια ώρα ωστόσο οι μέτοχοι δέχονται μόνο τη δική του συμμετοχή στο συμβούλιο και θεωρούν απαραίτητη την παραμονή του Ανδρέα Δημητρέλου σε αυτό.

Στη συνάντηση που έγινε στην καφετέρια του Μαύρου το «παρών» έδωσαν ο Βασίλης Σίμος, ο Μάκης Κασνακίδης και ο Κώστας Παπαδημητρίου. Ως εκπρόσωποι λοιπόν του Νίκου Νοτιά, των Supporters και της Ερασιτεχνικής αντίστοιχα, του πρότειναν να μπει ο ίδιος στο Δ.Σ, να διατηρήσει ταυτόχρονα το κουμάντο του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά να μείνουν ίδια τα υπόλοιπα μέλη.

Ο Μαύρος ωστόσο αρνήθηκε και επιμένει να του παραδοθούν οι μετοχές και να ορίσει εκείνος δικό του Δ.Σ. (που δεν θα περιέχει κανένα από τα νυν μέλη, ούτε και τον Ανδρέα Δημητρέλο). Κάτι στο οποίο διαφωνούν οι μέτοχοι, οι οποίοι θέλουν την παραμονή του νυν προέδρου στο πόστο του, μιας και θεωρούν πως η παρουσία του είναι αναγκαία για να «τρέξουν» τα ζητήματα των ρυθμίσεων των χρεών και να συνεχιστεί η προσπάθεια ανεύρεσης επενδυτών.

Με δεδομένο λοιπόν ότι οι δυο πλευρές δεν βρήκαν κανένα κοινό τόπο, ούτε καν στο θέμα της συνέντευξης Τύπου του Μαύρου που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (και η οποία του ζητήθηκε να αναβληθεί προκειμένου να μην παρουσιαστεί εικόνα διχασμού) αναμένονται πλέον με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσα θα πει ο νυν αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Καθάρισε» ο Ντε Βινσέντι 

29/7/2012

«Καθάρισε» ο Ντε Βινσέντι 
Με τον Τόμας Ντε Βινσέντι να δείχνει πως φέτος θα είναι ο ηγέτης του ΠΑΣ, οι Γιαννιώτες επικράτησαν 2-0 του Πανιωνίου σε φιλικό παιχνίδι. Οι δύο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα με τον Γιάννη Χριστόπουλο να φεύγει πιο ικανοποιημένος από τον ομόλογό του Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δημιούργησε το πρώτο τέρμα, το οποίο πέτυχε ο Λίλα, ενώ ο ίδιος πέτυχε το δεύτερο με ένα εκπληκτικό σουτ από το κέντρο του γηπέδου. Τόσο ο κ. Χριστόπουλος όσο και ο κ. Ελευθερόπουλος δοκίμασαν αρκετά πράγματα και είδαν όσαο ήθελαν να δουν στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα δεν έλειψαν και κάποια νεύρα όταν ο Κεϊτά με ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα τίναξε στον αέρα το παχνίδι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Λίλα, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Αυγενίκου, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Ρουμπουλάκου, Τοπούζης.

Αγωνίστηκαν και οι: Φέγκρους, Κειτά, Γανωτής, Γεωργίου, Γιάκος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Πάντος, Παππάς, Πατσατζόγλου, Τζάνης, Ιωάννου.

Πανιώνιος: Ανέστης, Κουμντί, Κουλοχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος, Γιαννούλης, Μενδρινός, Μιλοβάνοβιτς, Ντούνης, Όκουε, Αραβίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ανδράλας, Σπυρόπουλος, Ρόκας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Σμιρλής, Δρόσος, Σταυροθαλασσόπουλος, Φράγκος.

Λυκογιάννης:«Την ευκαιρία από τα μαλλιά» 

29/7/2012

Λυκογιάννης:«Την ευκαιρία από τα μαλλιά» 
Ένα… όνειρο ζει το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης Λυκογιάννης, καθώς πέρα από τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την εθνική νέων, ο Λεανόρντο Ζαρντίμ του έχει δώσει την ευκαιρία να βρίσκεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός μέσος θέλει να αρπάξει από τα μαλλιά αυτή την μεγάλη ευκαιρία και να παραμείνει στην πρώτη ομάδα, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη Nova.

Ο Λυκογιάννης μίλησε επίσης για τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον έχουν βοηθήσει πάρα πολύ μέχρι στιγμής, αλλά και για την θέση που προτιμά να αγωνίζεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Nova ο νεαρός παίκτης των ερυθρόλευκων»:

Για την ευκαιρία που του έχει δώσει ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, ο Λυκογιάννης τόνισε:

«Γνωρίζω καλά ότι μου παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να παίξω στον Ολυμπιακό και είμαι διατεθειμένος να την αρπάξω από τα μαλλιά. Ηταν όνειρο αυτό που είχα ζήσει όταν μπήκα και έπαιξα στο Καραϊσκάκη. Τότε, ναι είχα τρακ, αλλά τώρα νιώθω καλύτερα, πιο άνετα και όσο περνάνε οι ημέρες θα νιώθω ακόμα καλύτερα. Είναι λογικό στην αρχή να έχεις τρακ όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε τόσους καλούς ποδοσφαιριστές».

Ενώ για την εμπειρία του να προπονείται με την πρώτη ομάδα, σχολίασε:

«Για εμένα όλο αυτό που έζησα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία. Τελειώσαμε ένα μέρος της προετοιμασίας με αυτά τα φιλικά παιχνίδια και έχουμε μπροστά μας την Ολλανδία εκεί που θα δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε κι άλλο. Είναι πολύ καλό ότι έχω παίξει σε αυτά τα παιχνίδια γιατί έτσι μπαίνω και καλύτερα στο κλίμα της ομάδας».

Όσον αφορά τους συμπαίκτες του και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, ο νεαρός μέσος είπε:

«Είναι όλοι τους πολύ καλά παιδιά και από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό μου. Με βοηθάνε όλοι τους πολύ και μου μιλάνε αρκετά ειδικά οι πιο έμπειροι παίκτες. Απ' όλους αυτούς τους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που έχει ο Ολυμπιακός μόνο κέρδη μπορώ να έχω και προσπαθώ να πάρω ό,τι καλύτερο».

Τέλος, αναφορικά με την θέση που θέλει να αγωνίζεται, δήλωσε:

«Εγώ μπορώ να παίξω όλη την αριστερή πλευρά είτε ως μπακ, είτε ως χαφ. Από 'κει και πέρα αν έχει κάπου ανάγκη η ομάδα και μου ζητήσει ο προπονητής μου να παίξω θα μπω μέσα και θα τα δώσω όλα για το καλό του Ολυμπιακού. Είναι τεράστια ευκαιρία και θέλω να την εκμεταλλευτώ».

Επέστρεψε στο νησί 

29/7/2012

Επέστρεψε στο νησί 
Στη… βάση της γύρισε η Κέρκυρα μετά την παραμονή της στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποίησε και ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου πριν την αναχώρηση για το νησί των Φαιάκων, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο, όπου έκαναν ασκήσεις με βάρη.

Στην συνέχεια η ομάδα πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Κέρκυρα. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για την Δευτέρα (30/7), ώστε να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν από τις δυνατές προπονήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για τους νησιώτες την Τρίτη (31/7).

Captain Παπαζαχαρίας! 

29/7/2012

Captain Παπαζαχαρίας! 
Ο Γρηγόρος Παπαζαχαρίας είναι ο νέος αρχηγός του Άρη. Ο έμπειρος αμυντικός πήρε το «χρίσμα» από τους συμπαίκτες του και θα είναι αυτός που θα έχει το περιβραχιόνιο τη νέα σεζόν. Δεύτερος σε ψήφους ήρθε ο Μάρκος Βελλίδης, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο νεαρός Αγγελούδης.

Είναι δεδομένο πως ο Άρης τη νέα σεζόν θα παρουσιαστεί αλλαγμένος σε σχέση με την περσινή. Τα πολλά και νέα, τόσο σε ηλικία, όσο και σε εμπειρία, πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ομάδα δίνουν την δυνατότητα στους… «παλιούς» να ηγηθούν των προσπαθειών.

Για τον λόγο αυτό, οι ποδοσφαιριστές ψήφισαν και έδωσαν το χρίσμα στον Παπαζαχαρία, ενώ δεύτερος έρχεται ο Βελλίδης και τρίτος ο Αγγελούδης.

Ήρθε ο Ενροτό αλλά για τον…junior 

29/7/2012

Ήρθε ο Ενροτό αλλά για τον…junior
Η άφιξη του μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς στην Ελλάδα άρχισε να «φουντώνει» τα σενάρια περί πιθανής μεταγραφής του επιθετικού του Ολυμπιακού. Ωστόσο, όπως διαρρέεται από την πλευρά του παίκτη αλλά και τους «ερυθρόλευκους» ο λόγος της επίσκεψης του Ενροτό δεν είναι άλλος από την γέννηση του γιου του Βέλγου παίκτη.

Όπως είναι γνωστό, πριν από μερικές μέρες ο Κέβιν Μιραλάς και η σύζυγός του, Κριστέλ, απέκτησαν ένα αγοράκι. Έτσι, λοιπόν και με δεδομένο ότι ο Βέλγος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον εκπρόσωπό του, ο τελευταίος ήρθε στην Ελλάδα για να δει τον Μιραλάς junior αλλά και τους γονείς του.

«Ναυάγιο» με Μάντζιο 

30/7/2012

«Ναυάγιο» με Μάντζιο
Τίτλους τέλους στο θέμα Μάντζιου -πριν αρχίσει κι εκείνο να γίνεται σίριαλ- ρίχνει ο Θωμάς Μαύρος.

Ο εκπρόσωπος του Έλληνα επιθετικού δεν παρευρέθηκε καν σε συνάντηση που είχε προγραμματιστεί με τον ηγέτη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα εκείνος να ξεκαθαρίζει ότι σταματά πλέον ν’ ασχολείται με την περίπτωσή του.

Η απουσία του μάνατζερ του Μάντζιου από το ραντεβού οφείλεται ενδεχομένως στην εντύπωση πως η ΑΕΚ δεν θα του απαντούσε θετικά στην αντιπρόταση που είχε κάνει ο παίκτης και προέβλεπε ετήσιες αποδοχές 150.000 ευρώ, αλλά και αρκετά πριμ επίτευξης στόχων.

Κατ’ άλλες πληροφορίες, δε, ο Μάντζιος αποφάσισε να αποδεχθεί τελικά την πρόταση που του είχε γίνει από ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και γι’ αυτό δεν μπήκε καν στον κόπο να συζητήσει εκ νέου με την «Ένωση».

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο για την ΑΕΚ, για τη στάση της οποίας στις διαπραγματεύσεις δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί ο Θωμάς Μαύρος στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας.

«Στα χέρια μου ο ΠΑΟΚ στις 15 Αυγούστου» 

30/7/2012

«Στα χέρια μου ο ΠΑΟΚ στις 15 Αυγούστου»
Πιο έτοιμος από ποτέ να αναλάβει τα… ηνία του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε. «Στις 15 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ έρχεται στα δικά μου χέρια και αλλάζουν αρκετά πράγματα», απάντησε σε σχετική ερώτηση για το διοικητικό του μέλλον στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Παράλληλα, ο ομογενής επιχειρηματίας έδειξε απόλυτα συμβιβασμένος με τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση, καθώς από τη στιγμή που δεν έχει αναλάβει ακόμα, δεν μπορεί να έχει άποψη. «Θέλω άτομα στη διοίκηση τα οποία θα αγαπάνε τον σύλλογο», ανέφερε για τη στελέχωση της ΠΑΕ στο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη στο Spot2310.gr:

Τι γίνεται με το ενδιαφέρον σας για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε;

«Στις 15 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ έρχεται στα δικά μου χέρια και αλλάζουν αρκετά πράγματα».

Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει σε ορισμένες πωλήσεις παικτών. Είστε ενημερωμένος;

«Δεν γνωρίζω κάτι για τις πωλήσεις, δεν έχω κάποια ενημέρωση. Πάντως για να μην παρεξηγηθεί και η τωρινή διοίκηση της ομάδας, θέλω να επισημάνω πως δεν υπάρχει ενημέρωση καθώς ακόμα δεν έχω τον πλήρη έλεγχο της ομάδας στα χέρια μου. Ο Βρύζας κάνει τις ανάλογες κινήσεις για να είναι ο σύλλογος καλυμμένος σε περίπτωση που γίνει κάτι και δεν αναλάβω».

Προβλέπεται όρος στην επικείμενη επένδυσή σας, που προβλέπει την επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο και την συνέχιση της παρουσίας του Ζήση Βρύζα στην διοίκηση;

«Εγώ ποτέ δεν έβαλα τέτοιο όρο. Εγώ άλλο ανέφερα και ερμηνεύτηκε αλλιώς. Δεν θα σας πω ψέματα, σέβομαι απόλυτα τον Βρύζα και τον συμπαθώ. Πρόθεση μου είναι στο διοικητικό σχήμα να μπουν άνθρωποι οι οποίοι θα μπορούν να με βοηθήσουν να πάμε τον ΠΑΟΚ ακόμα πιο ψηλά. Θέλω άτομα τα οποία να αγαπάνε τον σύλλογο. Δεν στέκομαι στα ονόματα εγώ».

Ακόμη… Κουίνσι 

30/7/2012

Ακόμη… Κουίνσι
Ανοιχτό παραμένει για τον Παναθηναϊκό το ζήτημα του Κουίνσι. Οι απαιτήσεις της Αλ Σαντ για τον Γκανέζο επιθετικό φαίνεται πως δεν κρίθηκαν παράλογες μόνο από τους «πράσινους», αλλά και για οποιαδήποτε άλλη ομάδα επέδειξε ενδιαφέρον. Έτσι όσο ο παίκτης δεν υπογράφει αλλού, είναι πάντα στα υπόψη του «τριφυλλιού».

Μάλιστα από την πλευρά του Κουίνσι διαρρεόταν πως υπήρξε νέα προσέγγιση με πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου, κάτι που δεν επιβεβαίωνε-ωστόσο-η διοίκηση της ΠΑΕ. Πάντως εφόσον ο Παναθηναϊκός ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάδεργουελ εξασφαλίζοντας μίνιμουμ τα έσοδα (περίπου 6 εκατ. ευρώ) από τους ομίλους του Europa League, τότε θα ασχοληθεί ξανά «ζεστά» με τον Κουίνσι, την παραμονή του οποίου επιθυμεί σφόδρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο Καραγκούνη, το θέμα θα καταλήξει, θετικά ή αρνητικά, μετά το πρώτο ματς με τη Μάδεργουελ. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, πάντως, οι πιθανότητες αποχώρησης είναι περισσότερες από αυτές της παραμονής.

«Κλείδωσε» η ενδεκάδα

Με προπόνηση στο γήπεδο της Μάδεργουελ ολοκληρώνει απόψε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της Τρίτης απέναντι στη Μάδεργουελ, ενώ θα προηγηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται πως έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει και θα αποτελείται από τους Καρνέζη, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλο, Μαρίνο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ.

Στον… αέρα η μετάδοση

Άγνωστο παραμένει ακόμη αν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα με τη Μάδεργουελ. Οι Σκωτσέζοι ζητούν 500-600 χιλ. ευρώ, ποσό που-ειδικά αυτές τις εποχές-είναι αδύνατο να διαθέσει κάποιο ελληνικό κανάλι. Πάντως είναι πιθανό έστω και την ύστατη ώρα κι αφού χαμηλώσουν τις απαιτήσεις τους να βρεθεί σταθμός για να φιλοξενήσει το ματς.

* Νωρίς φαίνεται πως θα ενταχθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ο Κώστας Μπαρμπαρούσης. Η Νέα Ζηλανδία έχει λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων και αν δεν κάνει την έκπληξη την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στη Βραζιλία, στα τέλη της εβδομάδας θα έρθει στην Αθήνα.

Πορτογάλος κι ένας άλλος... 

30/7/2012

Πορτογάλος κι ένας άλλος...
Δύο περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση στη θέση του στόπερ έχουν εντοπίσει στον ΠΑΟΚ για να καλύψουν το κενό που άφησε η πώληση του Στέλιου Μαλεζά στη Φορτούνα. Σύμφωνα με τη SportDay, πρόκειται για έναν νεαρό Πορτογάλο που εφόσον έρθει θα είναι με τη μορφή δανεισμού, ενώ η άλλη λύση είναι… αγνώστων λοιπών στοιχείων. Στα υπόψη, όχι όμως σαν προτεραιότητα, παραμένει πάντα ο Βαγγέλης Μόρας, που είναι ελεύθερος.

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του αμυντικού μέχρι αύριο, ώστε να δηλωθεί στην UEFA και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την Μπνέι Γιεχούντα (αν όχι σε αυτό της Πέμπτης, να είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς στις 9 Αυγούστου). Άλλωστε πίσω από τους Κουμάλο και Κατσικά, που λογίζονται ως βασικοί, υπάρχουν οι άπειροι Στάμου και Ιντζίδης.

Προθεσμία σε Σηφάκη

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει 280.000 ευρώ στον Μιχάλη Σηφάκη και του δίνει περίπου μία εβδομάδα προθεσμία για να απαντήσει στην πρότασή του. Ο διεθνής γκολκίπερ έχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί στο εξωτερικό και αναζητεί ένα καλύτερο συμβόλαιο, αλλά δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα στον «Δικέφαλο του Βορρά». Μέχρι να αποκτηθεί τερματοφύλακας, ο Γιώργος Δώνης ποντάρει στους Γλύκο ως βασικό και Γιακουμή ως ρεζέρβα για τη θέση.

ΟΚ ο Κλάους, ανησυχία για Σταφυλίδη

Ο Κλάους Αθανασιάδης ξεπέρασε το σφίξιμο στους προσαγωγούς και είναι πανέτοιμος για το πρώτο ματς με την Μπνέι Γιεχούντα. Αντίθετα, υπάρχει μία μικρή ανησυχία για τον Κώστα Σταφυλίδη, που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Πέμπτης θα συνεχιστεί με προπόνηση το απόγευμα. Η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ισραήλ το πρωί της Τετάρτης.

Θέλει Σουμπίνιο ο Ατρόμητος 

30/7/2012

Θέλει Σουμπίνιο ο Ατρόμητος
Δανεικό τον Σουμπίνιο από τον Ολυμπιακό θα ζητήσει ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες αναζητούν έναν μέσο με δημιουργικές αρετές, που θα «πατάει» περιοχή και θα σκοράρει, στοιχεία που συγκεντρώνει ο Βραζιλιάνος μέσος.

Ο «Σούμπι» αναμένεται να είναι στους παίκτες που θα… κοπούν από το τελικό ρόστερ το ρόστερ των Πειραιωτών και-όπως συνέβη πέρυσι-θα αναζητηθεί ομάδα για να δοθεί δανεικός. Τον παίκτη διεκδικεί και ο Λεβαδειακός, όπου και αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου, ωστόσο στις τάξεις του Ατρομήτου είναι αισιόδοξοι πως παίκτης και Ολυμπιακός θα επιλέξουν την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Άλλωστε πέραν του ότι οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι εξαιρετικές, υπάρχει και το δέλεαρ της συμμετοχής στην Ευρώπη για τον παίκτη.

«Ήταν πρόκληση ο Ατρόμητος…»

30/7/2012
«Ήταν πρόκληση ο Ατρόμητος…»
Η πρόταση του Ατρομήτου δεν άφησε ασυγκίνητο τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Ήταν πρόκληση, ήθελα να δω ακόμη τι μπορώ να κάνω», δήλωσε σε συνέντευξή του στη SportDay ο Σερβοέλληνας τεχνικός. «Η ομάδα έχει κερδίσει το σεβασμό. Είμαστε σε καλό επίπεδο, αλλά έχουμε ακόμη δουλειά», πρόσθεσε. «Μετά από καιρό δουλεύω χωρίς πρόβλημα», συμπλήρωσε, ενώ για τα μεταγραφικά είπε πως «… αν χρειαζόμαστε κάποια ενίσχυση, θα την έχουμε».

-Τι είναι αυτό που σας έχει ικανοποιήσει πολύ και ποιο είναι το κομμάτι που πιστεύετε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα; «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα, τη δουλειά και τη θέληση των παικτών, και ίσως είναι η πρώτη φορά έπειτα από τόσο καιρό και τόσες ομάδες που είχα, που μπορώ να πω ότι σε αυτό το διάστημα που δουλεύουμε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Έχουμε μια ομάδα η οποία είναι σοβαρή, προσπαθεί, θέλει. Είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό σημείο, έχουμε πετύχει ορισμένα πράγματα, αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά. Οι παίκτες έχουν τα στοιχεία, έχουν και την ποιότητα και με την ομαδικότητα μπορούμε να γίνουμε πιο καλοί. Θέλουμε ακόμη βελτίωση. Έχουμε προχωρήσει σε ορισμένα πράγματα, δεν μπορούμε να τα περάσουμε όλα αμέσως, αλλά από παιχνίδι σε παιχνίδι πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο σημείο ώστε για τον πρώτο αγώνα η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη».

-Φτιάχνετε την ομάδα αποκλειστικά για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια; «Πρέπει να δούμε ποιος είναι ο αντίπαλος. Φτιάχνω την ομάδα όσο χρειάζεται αυτή τη στιγμή και για το ευρωπαϊκό παιχνίδι και για το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα για το ευρωπαϊκό παιχνίδι, γιατί δεν ξέρουμε τον αντίπαλο. Έχουμε ακόμα χρόνο, μόλις μάθουμε τον αντίπαλο θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Θα καθίσουμε να ζητήσουμε για να δούμε τι χρειάζεται γι' αυτό το παιχνίδι».

-Οταν κάνατε το πρώτο ραντεβού με τον πρόεδρο, τι μέτρησε στο δικό σας μυαλό ώστε να πείτε ότι θα αναλάβετε; «Ήμουν πολύ κοντά στο να αποφασίσω να μη δουλέψω καθόλου. Είναι μία οικογένεια (σ.σ.: Σπανού) που γνωρίζω πολύ καλά. Ηταν μια πρόκληση για μένα. Ήθελα ακόμα να δω τι μπορώ να κάνω. Συζήτησα με τον πρόεδρο για την ομάδα, για άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζω και αποφάσισα».

-Το θέμα του Ναπολεόνι ήταν πολύ καιρό στην επικαιρότητα, αλλά φαίνεται να μην προχωράει τελευταία. Θέλετε να κάνετε κάποιο σχόλιο; «Ο,τι λέω με τον πρόεδρο μένει μεταξύ μας. Οταν είναι ο Ατρόμητος, ο πρόεδρος κι εγώ έτοιμοι, κι όταν αποφασίσουμε ότι χρειάζεται κάποια ενίσχυση, θα το κάνουμε. Αν το θέμα είναι οικονομικό ή δεν είναι, ο πρόεδρος το ξέρει».

-Νιώθετε χαρούμενος γι' αυτή την απόφαση; «Με βλέπετε θυμωμένο;».

-Σας βλέπουμε πιο χαλαρό και πιο χαμογελαστό... «Δεν είμαι χαλαρός στη δουλειά. Είμαι καλά εδώ, αλλά έτσι ήμουν πάντα. Απλά εσείς δεν ήσασταν κοντά».

-Δοκιμάζετε παίκτες σε νέες θέσεις, πιστεύετε ότι θα έχουν προσαρμοστεί όταν ξεκινήσουν οι επίσημες διοργανώσεις; «Προσπαθώ να καταλάβω κάθε παίκτης τι μπορεί να κάνει. Σήμερα στο ποδόσφαιρο μπορεί ο κάθε παίκτης στα ενενήντα λεπτά να χρειαστεί να βρεθεί σε διαφορετικές θέσεις και θέλω να έχω όσο το δυνατόν πιο καθαρή εικόνα για κάθε παίκτη. Υπάρχουν παίκτες που μπορεί να παίζουν δυο-τρεις θέσεις, αλλά θέλω να δω πού αποδίδουν καλύτερα».

-Έχουμε δει να δοκιμάζετε τρία συστήματα. Έχετε καταλήξει ή είστε στο στάδιο των δοκιμών; «Νομίζω ότι πρέπει να έχει η ομάδα δύο συστήματα που να μπορεί να παίζει και στα οποία να είναι καλύτερη, και ανάλογα με τι αντίπαλο παίζεις να μπορείς να τα αλλάζεις. Πρώτα απ' όλα πρέπει να ξέρεις ποιους παίκτες έχεις και αν μπορείς να το κάνεις. Άλλο είναι τι θέλω εγώ και άλλο είναι αν η ομάδα έχει παίκτες και μπορεί να το κάνει».

-Αυτόν τον μήνα που είστε στον Ατρόμητο σε τι επίπεδο θα βάζατε την ομάδα συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες που έχετε προπονήσει; «Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα έχει δείξει σταθερή πορεία, έχει παίξει ωραίο ποδόσφαιρο τον τελευταίο χρόνο και δεν χρειάζεται να το πω εγώ, το ξέρουν όλοι. Είναι μια ομάδα την οποία εκτιμά ο καθένας και εκτιμά τις επιτυχίες που έχει κάνει».

-Θα βοηθήσει τη δική σας δουλειά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν έχει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλες ομάδες; «Θα βοηθήσει όχι μόνο τη δική μου δουλειά, αλλά γενικά. Οπωσδήποτε παίζει μεγάλο ρόλο μία ομάδα να έχει αυτή τη σταθερότητα».

-Έχετε βγάλει ποδοσφαιριστές τις τελευταίες δύο δεκαετίες όπως ο Δημητριάδης, ο Κωστής, ο Αλεξανδρής, ο Τζόρτζεβιτς, ο Γεωργάτος, ο Γιαννακόπουλος. Στον Ατρόμητο έχετε διακρίνει άλλους τέτοιους παίκτες που μπορούν να κάνουν καριέρα στην Ελλάδα; «Ο Ατρόμητος έχει τέσσερις-πέντε παίκτες που έχουν ποιότητα, έχουν ταλέντο, πρέπει να τους δοθεί χρόνος. Πρέπει να έχουν την ευκαιρία, την κατάλληλη στιγμή, γιατί μετράνε πολύ. Για να βγάλεις παίκτη, θέλει και χρόνο, θέλει να έχεις στα χέρια και άλλα πράγματα που χρειάζονται».

Στο Παραλίμνι ο Σταθάκης 

30/7/2012

Στο Παραλίμνι ο Σταθάκης
Ένας ακόμη παίκτης από το ελληνικό πρωτάθλημα μετακομίζει στην Κύπρο. Ο Σταύρος Σταθάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στο Παραλίμνι με τη μορφή δανεισμού. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη και σήμερα θα μεταβεί στη Μεγαλόνησο για να υπογράψει.

Την περασμένη περίοδο ο Σταθάκης είχε εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο.

Στο μεταξύ το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό με την Κέρκυρα αναβλήθηκε.

Εμπλοκή με Σίσιτς 

30/7/2012

Εμπλοκή με Σίσιτς
Πρόβλημα προέκυψε στην ολοκλήρωση της ανανέωσης συμβολαίου του Μίρνες Σίσιτς με τον ΟΦΗ, καθώς η υπόθεση δεν αποδείχτηκε τόσο… τυπική διαδικασία. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός ζήτησε να συμπεριληφθούν στο συμβόλαιο μπόνους 25.000 ευρώ ως πριμ παραμονής στη Σούπερ Λίγκα κι επιπλέον 25.000 ευρώ εφόσον αγωνιστεί στα μισά ματς πρωταθλήματος.

Η διοίκηση δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει αυτές τις απαιτήσεις και προσφέρει συνολικά 140.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή. Πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Απομένει η… βούλα 

30/7/2012

Απομένει η… βούλα
Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αντίλοβιτς στον Πανθρακικό. Ο 29χρονος τερματοφύλακας από τη Σεράγιεβο βρίσκεται στην Κομοτηνή από το Σάββατο, έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και πλέον περιμένει με το στυλό στο χέρι.

Ωστόσο, η ενίσχυση της ομάδας δεν σταματά εκεί δεδομένου ότι οι Θρακιώτες κινούνται και για την απόκτηση του Σοφιάν Σερφά.

Ο Γαλλοαλγερινός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να φτάσει στην Κομοτηνή για να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Ομόνοια.

«Κοιτάζουν» Σιμώση στην Κέρκυρα 

30/7/2012

«Κοιτάζουν» Σιμώση στην Κέρκυρα
Στο προσκήνιο βρίσκεται ξανά η υπόθεση… Γιάννης Σιμώσης στην Κέρκυρα. Οι Φαίακες είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και στο παρελθόν για τον 22χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει περάσει από Πανιώνιο και Πανθρακικό.

Ωστόσο, η διοίκηση της Κέρκυρας συνεχίζει την αναζήτηση αμυντικού, ενώ ακόμη δεν υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς.

Από την άλλη, σήμερα (Δεύτερα 30/7) αναμένεται η απόφαση των εφέσεων των Εργοτέλη και Παναιτωλικό και σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματός τους η Κέρκυρα θα μπορέσει να πάρει τη δόση που δικαιούται από τη Σούπερ Λίγκα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου