ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

"Δένει" στο Λιμάνι από Γενάρη ο Σκόνδρας

"Δένει" στο Λιμάνι από Γενάρη ο Σκόνδρας

Στην απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη προσανατολίζεται ο Ολυμπιακός. Γιατί επιταχύνουν τις διαδικασίες οι ερυθρόλευκοι.
Ο Γιάννης Σκόνδρας είναι γνωστό ότι αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού εδώ και αρκετούς μήνες. Και όπως φαίνεται, ο αρχηγός του Ατρόμητου θα φοράει τα ερυθρόλευκα από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Την περσινή σεζόν, ο Ολυμπιακός είχε πολλές και καλές λύσεις σε κάθε θέση και κατά συνέπεια στα άκρα της άμυνας.

Ο Μαρκάνο σε πολλά παιχνίδια έδωσε ανάσες στον Χολέμπας, ενώ ο Μοδέστο που ήταν ρεζέρβα πολυτελείας (και όχι βασικός ανασταλτικός μέσος όπως φέτος...) ξεκούραζε τον Τοροσίδη όποτε αυτό κρινόταν αναγκαίο.

Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα, με τον Ολυμπιακό να έχει τον Χολέμπας να βγάζει όλη την δουλειά από τα αριστερά και τον Τοροσίδη να τραυματίζεται και να αφήνει ένα μεγάλο κενό δεξιά.

Την θέση του αρχηγού της ομάδας θα καλύψει στο ματς με την Άρσεναλ ο Ντιακιτέ, όμως είναι φανερό πως χρειάζεται να αποκτηθεί παίκτης από τα δεξιά.

Με τον "Τόρο" υπάρχει και ένα επιπλέον "αγκάθι" το οποίο δεν είναι άλλο από την ανανέωση (ή μη) του συμβολαίου του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν είναι καθόλου σίγουρο πως ο Έλληνας διεθνής αμυντικός θα παραμείνει στο Λιμάνι.

Μοιραία λοιπόν ο Ολυμπιακός κοιτάζει την επόμενη μέρα και στρέφει την προσοχή του στον Γιάννη Σκόνδρα. Ο αρχηγός του Ατρομήτου είχε καλή σεζόν πέρσι, ξεκίνησε εξίσου καλά φέτος και φαντάζει μια εξαιρετική λύση για την δεξιά πλευρά της άμυνας. Στον Πειραιά λοιπόν φαίνονται πιο έτοιμοι από ποτέ για να τον "κλείσουν" ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου