ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ζαρντίμ: "Θα παίξουν οι πιο έτοιμοι"

Ζαρντίμ: "Θα παίξουν οι πιο έτοιμοι"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Λονδίνο υποστήριξε πως θα χρησιμοποιήσει τους ποδοσφαιριστές που είναι πιο έτοιμοι κόντρα στην Άρσεναλ, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι δεν είναι το φαβορί.
Στις 9:15 το πρωί της Τρίτης (2/10) ήταν προγραμματισμένη η αναχώρηση των Πειραιωτών για την Αγγλία και το Λονδίνο όπου την Τετάρτη το βράδυ (3/10, 21:45) θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ στο "Emirates" για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Λίγο πριν πετάξει η ομάδα για την αγγλική πρωτεύουσα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως θα χρησιμοποιήσει τους ποδοσφαιριστές που είναι πιο έτοιμοι κόντρα στην Άρσεναλ, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι δεν είναι το φαβορί.

"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν έχει καμία σχέση η δυναμικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος με εκείνη του Champions League.

Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Ποτέ δεν είναι καλό όταν μία ομάδα χάνει. Εμείς θα πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Δεν είμαστε το φαβορί", ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

"Έντεκα παίκτες θα παίξουν από εκεί και πέρα θα δούμε ποιοι θα ξεκινήσουν. Πρόθεσή μου είναι να χρησιμοποιήσω εκείνους που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου