ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η Συνέντευξη Τύπου του Λεονάρντο Ζαρντίμ

Η Συνέντευξη Τύπου του Λεονάρντο Ζαρντίμ

30/9/2012

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στη Συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ:
Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: Θέλω να πω ένα πράγμα: η σημερινή μας νίκη οφείλεται στην ενότητα και την συμπεριφορά που έδειξαν οι παίκτες μας στο γήπεδο.
Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του: Ο προπονητής από την φύση του δεν είναι ικανοποιημένος. Όμως παρόλα αυτά παραδέχομαι πως οι παίκτες δουλεύουν στο μάξιμουμ και το αποτέλεσμα αυτών είναι οι νίκες.
Για το ματς με την Άρσεναλ: Εκεί θα πρέπει να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο. Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός.
Για την χρησιμοποίηση του Μανιάτη ως δεξί μπακ: Ο Ολυμπιακός έχει πάνω από 25 παίκτες και ο τεχνικός του χρησιμοποιεί τους ποδοσφαιριστές του ανάλογα με τις ανάγκες του. Σήμερα είχαμε πολλές απουσίες. Μας έλλειπαν οι Τοροσίδης, Φετφατζίδης, Αμπντούν και Τζιμπούρ ενώ χτύπησε ο Παπάζογλου. Αυτές οι αλλαγές γίνονται για το καλό της ομάδας.
Για τους Μέγιερι και Κάρολ: Όπως είπα και πριν ο Κάρολ θα παίζει στο πρωτάθλημα και ο Μέγιερι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποια στιγμή μπορεί να αλλάξω γνώμη.
Για το δίδυμο Κοντρέρας-Μανωλά: Το γεγονός ότι δεν δεχόμαστε γκολ είναι ένα καλό δείγμα για το πως δουλεύει η άμυνα.
Για τον κόσμο και το ότι τον χειροκροτεί: Το επάγγελμα που κάνουμε απευθύνεται στον κόσμο. Δουλεύουμε γι' αυτούς και για να τους ευχαριστήσουμε. Το μίνιμουμ που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους. Δουλεύω για τους φιλάθλους. Και οι παίκτες δουλεύουν για τον κόσμο. Εάν δεν ήταν αυτοί δεν θα υπήρχαμε.
Για το αν σημαίνει κάτι ότι έπαιξε σε όλον τον αγώνα ο Ιμπαγάσα: Όχι δεν σημαίνει τίποτα. Ο Ιμπαγάσα είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Όπως και ο Μοδέστο είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Θα πρέπει να τους προσέχουμε πολύ. Δεν είναι μικρά παιδιά. Δεν θέλουμε να τους χάσουμε.
Για τον Ντιακιτέ και το κατά πόσον θα είναι στην αποστολή με Άρσεναλ: Ναι όντως είναι μαζί μας έναν μήνα ο Ντιακιτέ. Έχει φτάσει στο επίπεδο των υπόλοιπων παικτών. Του αξίζει να μπει αποστολή κάποια στιγμή. Μπορεί να είναι μαζί μας με την Άρσεναλ.


www.olympiacos.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου