ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Βγήκε ο ώμος του Παπάζογλου!

Βγήκε ο ώμος του Παπάζογλου!

Απίστευτη ατυχία με τον Παπάζογλου. Λίγο πριν γίνει αλλαγή στο Περιστέρι, καθώς χτύπησε στο πόδι, έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να του βγει ο ώμος!
Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών τραυματίστηκε, καθώς κατά την διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος - Ολυμπιακός, ο Τάσος Παπάζογλου έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να του βγει ο ώμος!
Τρομερά άτυχος ο 24χρονος στόπερ των ερυθρολεύκων, ο οποίος στην αναμέτρηση αγωνίστηκε ως δεξί μπακ, καθώς στο 25' χτύπησε στο πόδι και θα γινόταν αλλαγή.

Λίγο πριν γίνει όμως, στο 28', ο Τάσος Παπάζογλου σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Κούτση, ο παίκτης του Ατρομήτου τον έσπρωξε άγαρμπα, με αποτέλεσμα ο παίκτης του Ολυμπιακού να προσγειωθεί άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και να χτυπήσει.

Ο 24χρονος σέντερ-μπακ υπέφερε από τους πόνους και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού που τον εξέτασε γνωστοποίησε πως έχει βγει ο ώμος του ποδοσφαιριστή. Ο Τάσος Παπάζογλου έγινε αμέσως αλλαγή και την θέση του στο ματς πήρε ο Λεάντρο Γκρέκο, με τον Ιταλό να πηγαίνει στα χαφ και τον Φρανσουά Μοδέστο να αναλαμβάνει τον ρόλο του δεξιού μπακ. Στη συνέχεια ο παίκτης κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο.

Η απουσία του Τάσου Παπάζογλου στο ματς του Λονδίνου κόντρα στην Άρσεναλ είναι δεδομένη και το πρόβλημα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, από την στιγμή που είναι τραυματίας και ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ υπολόγιζε τον 24χρονο στόπερ για την θέση του δεξιού μπακ στην Αγγλία, αλλά τώρα θα αναγκαστεί να μεταφέρει τον Φρανσουά Μοδέστο από τον άξονα στο πόστο του ακραίου οπισθοφύλακα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου