ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μανωλάς: "Έχουμε βάθος πάγκου"

Μανωλάς: "Έχουμε βάθος πάγκου"

Ο Κώστας Μανωλάς στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, ενώ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν βάθος πάγκου και παίκτες που καλύπτουν επάξια τα κενά που δημιουργούνται.
Στην καλή αμυντική συμπεριφορά που έδειξε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Ατρόμητο στάθηκε σε δηλώσεις του ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας σέντερ μπακ τόνισε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα, αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις αλλά και στο μεγάλο και καλό ρόστερ που έχουν οι Πειραιώτες.
"Για εμάς είναι σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς και δείξαμε χαρακτήρα και καλή αμυντική συμπεριφορά στη 2η ή 3η πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος. Παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι, δένουμε στην άμυνα και όλοι οι παίκτες προσπαθούν στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, με αποτέλεσμα η βελτίωση να φαίνεται σε κάθε αγωνιστική.

Όταν ξεκινάς με 5 στα 5 και έχεις μεγάλη διαφορά από τον Παναθηναϊκό που είναι ο βασικός σου αντίπαλος, είναι λογικό η ψυχολογία μας να είναι πολύ ανεβασμένη. Τώρα όμως κοιτάμε το παιχνίδι με την Άρσεναλ που θα είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε και να πάρουμε κάτι θετικό, έστω κι αν είναι δύσκολο.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και έχει βάθος πάγκου. Έχουμε πολλούς παίκτες σε κάθε θέση που μπορούν να καλύπτουν επάξια τα κενά και το είδαμε σήμερα που πήραμε το διπλό στο Περιστέρι", υπογράμμισε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου