ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Φουστέρ: "Πρώτος στόχος το Πρωτάθλημα"

Φουστέρ: "Πρώτος στόχος το Πρωτάθλημα"

Ο Φουστέρ δήλωσε για ακόμη μία φορά πως πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι το Πρωτάθλημα, δήλωσε χαρούμενος για το πρώτο του γκολ την φετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε στο ερχόμενο ματς με την Άρσεναλ.
Ο Νταβίδ Φουστέρ ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος στο Περιστέρι. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως πρώτος στόχος των Πειραιωτών είναι το πρωτάθλημα, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για το πρώτο του γκολ στη φετινή σεζόν.
Για τους τραυματισμούς, σχολίασε: "Δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς στην ομάδα μας το τελευταίο διάσημα και αυτό είναι άσχημο. Πρέπει όμως να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις με αυτούς που μπορούν να παίξουν. Θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Για το ότι σκόραρε ξανά απέναντι στον Ατρόμητο, όπως έκανε στον τελικό, είπε: "Πρόκειται καθαρά για σύμπτωση. Απλά έτυχε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος πάντως που κατάφερα και σημείωσα το πρώτο μου γκολ στην φετινή σεζόν. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα".

Για το "5 στα 5" του Ολυμπιακού σε νίκες στο πρωτάθλημα, δήλωσε: "Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός μας στόχος και μετράμε ήδη 5 νίκες σε 5 ματς. Έχουμε κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα.

Δεν έχουμε χάσει ούτε έναν βαθμό. Αυτό δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο για να πετύχουμε τον βασικό στόχο της χρονιάς, ο οποίος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ότι κερδίζουμε βοηθάει την ψυχολογία μας και μας δίνει αυτοπεποίθηση".

Για το ερχόμενο ματς με την Άρσεναλ, τόνισε: "Η Άρσεναλ είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς θα αγωνιστούμε στην έδρα της. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα φροντίσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας."

Για τον πανηγυρισμό με τον Μέγκιερι: "Ήταν απλά ένα αστείο που έκανα με τον Μέγκιερι. Συζητούσαμε προηγουμένως για αυτόν τον πανηγυρισμό, δηλαδή να σκοράρω και να πανηγυρίσω στα χέρια του σαν... μωρό, και το έκανα. Ήταν απλά ένα αστείο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου